Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Ήρθε το τέλος της τηλεόρασης!


TV1 582 355 500x304 Deutsche Welle: Ήρθε το τέλος της τηλεόρασης! Η τηλεοπτική αγορά της Ευρώπης βρίσκεται στο «στόχαστρο» της αμερικανικής υπηρεσίας Netflix, η οποία αφού κυριάρχησε στην αμερικανική αγορά, επιδιώκει τώρα να κατακτήσει και τους ευρωπαίους τηλεθεατές. Με ταινίες, αλλά κυρίως τηλεοπτικές σειρές, όπως το House of Cards, η Netflix κέρδισε περίπου 50 εκατομμύρια πελάτες σε 40 χώρες και αισιοδοξεί ότι θα τα καταφέρει και στη γερμανική αγορά, αναφέρει η Deutsche Welle.
Τους γερμανούς τηλεθεατές φιλοδοξεί να....
κατακτήσει η εταιρεία Netflix, που παρέχει ταινίες και σειρές μέσω διαδικτύου. Η υπηρεσία ξεκίνησε ήδη σε Γερμανία, Γαλλία, Αυστρία, Ελβετία, Βέλγιο και Λουξεμβούργο.
Σε συνέντευξή του o αντιπρόεδρος της αμερικανικής εταιρείας Τζόρις Ίβερς δήλωσε με αφορμή την πρεμιέρα στην Γερμανία: «Θέλουμε να κάνουμε στους πελάτες μας μια πρόταση. Για να βλέπουν ό,τι θέλουν, όπου και όποτε το επιθυμούν. Εκτός αυτού τους προσφέρουμε ταινίες και σειρές που δεν είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν στο παρελθόν. Είναι στρατηγική μας να προσφέρουμε στους πελάτες μας ξένες αλλά και εγχώριες παραγωγές».
Σημαντικό βήμα προς την καθιέρωση της Netflix η συμμαχία με Telekom και Vodafone
Η Netflix απευθύνεται κυρίως στις νεότερες γενιές. Με τη βοήθεια του διαδικτύου καταργεί στην ουσία τη δέσμευση του τηλεθεατή σε μια συγκεκριμένη ώρα, κατά την οποία προβάλλεται μια σειρά ή μια ταινία. Η αμερικανική εταιρεία δεν προσφέρει το πρόγραμμά της μόνο μέσω υπολογιστών, κινητών ή τάμπλετ, αλλά και μέσω των λεγόμενων «έξυπνων» τηλεοράσεων που έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ. Με τον τηλεχειρισμό ο τηλεθεατής ανοίγει την εφαρμογή της υπηρεσίας streaming στην τηλεόραση και από εκεί απλά επιλέγει τι θα δει. Στα θετικά της υπηρεσίας ανήκει σίγουρα και η επιλογή υποτίτλων σε διάφορες γλώσσες.
Η καθιέρωση στη γερμανική αγορά δεν θα είναι όμως περίπατος για την Netflix, διότι υπάρχουν ήδη άλλες αντίστοιχες υπηρεσίες, όπως η Maxdome και η Watchever, με ίδιο κόστος, το οποίο ανέρχεται στα 8 με 10 ευρώ το μήνα.
Επιπλέον κάθε γερμανικό νοικοκυριό πληρώνει το μήνα 18 περίπου ευρώ για την....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr