Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

WiFi: Μέσω των Social Media

F41331FA4B60842526E07701A5EA7171 Ξέχνα τον κωδικό πρόσβασης

Κάνε Like για WiFi μέσω του Wisocial.Με σύνδεση του Wisocial με το router, μια επιχείρηση αποκτά νέους τρόπους σύνδεσης των πελατών της με το WiFi: Μέσω των Social Media. Αυτή τη στιγμή μέσω ενός Facebook like στη Facebook σελίδα της επιχείρησης και σύντομα μέσω Twitter, Foursquare και Google+.Τα διαθέσιμα πακέτα είναι τρία για τις επιχειρήσεις και ανέρχονται σε 99 ευρώ (Standard), 299 ευρώ (Premium) και 699 ευρώ (Unlimited) το χρόνο. Το πρώτο πακέτο περιλαμβάνει τα πολύ βασικά, δηλαδή μονάχα την πρόσβαση σε WiFi μέσω ....
social media λογαριασμών και τις αναβαθμίσεις του προϊόντος, ενώ τα δύο επόμενα πακέτα περιλαμβάνουν και τα διάφορα στατιστικά των χρηστών, καθώς και mailing list, δημιουργία και αποστολή προσφορών και κουπονιών, κλπ.
Mε αυτόν τον τρόπο, η επιχείρηση όχι μόνο προσφέρει μία επιπλέον υπηρεσία στους επισκέπτες της, αλλά μπορεί να αποκομίσει και σημαντικό όφελος, καθώς ουσιαστικά «συγκεντρώνει» με τη χρήση του WiSocial νέους πελάτες αλλά και αξιοποιεί τους υπάρχοντες στη σελίδα της στο Facebook.
Η υπηρεσία παρέχεται για όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε μέσω του website, είτε μέσω της σελίδας στο facebook, είτε καλώντας στο τηλέφωνο 211 1840333.
Πηγή: newsbeast.gr