Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Tο WhatsApp επιτρέπει στους χρήστες του την αποστολή γραπτών και φωνητικών μηνυμάτων μέσω ίντερνετ

whatsapp voice calls Σύντομα θα μπορείτε να κάνετε κλήσεις μέσω του WhatsApp! [MWC 2014]
Αυτή τη στιγμή, το WhatsApp επιτρέπει στους χρήστες του την αποστολή γραπτών και φωνητικών μηνυμάτων μέσω ίντερνετ, όχι όμως και τις φωνητικές κλήσεις, κάτι το οποίο αναμένεται να αλλάξει σύντομα.Με σημερινές δηλώσεις του Jan Koum, συνιδρυτή και CEO του WhatsApp, στο MWC 2014 στη Βαρκελώνη, η δημοφιλής εφαρμογή αναμένεται να αποκτήσει λειτουργία φωνητικών κλήσεων μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2014, πρώτα σε Android και....
iOS και ύστερα σε κάποιες συσκευές Nokia και BlackBerry.
Η προηγούμενη ανακοίνωση έρχεται σε μία σημαντική ημέρα για το WhatsApp, αφού σαν σήμερα, πριν 5 χρόνια, δημιουργήθηκε η εταιρία. Χρόνια πολλά WhatsApp!
Δεν ξεχνάμε επίσης τη μεγάλη εξαγορά που δέχτηκε η εφαρμογή από το Facebook, η οποία ανακοινώθηκε μόλις πριν 4 ημέρες. Μάλιστα, μέσα στο διάστημα των προηγούμενων ημερών, το WhatsApp κατάφερε να κερδίσει 15 εκατομμύρια νέους χρήστες, φτάνοντας συνολικά τους 465 εκατομμύρια χρήστες, από τους οποίους οι 330 εκατομμύρια είναι ενεργοί καθημερινά.
Με την πολύ αναμενόμενη λειτουργία φωνητικών κλήσεων, το WhatsApp θα μπορέσει να ανταγωνιστεί εφαρμογές όπως είναι οι Viber και KakaoTalk, με αποτέλεσμα να κερδίσει ακόμη περισσότερους χρήστες, στοχεύοντας πάντοτε στην απλότητα.

http://www.secnews.gr/