Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Πρωτοποριακή τεχνική νανοτεχνολογικής επικάλυψης καθιστά αδιάβροχα τα smartphones

adiabroxa smartphones Νανοτεχνολογική επικάλυψη για αδιάβροχα smartphonesΣύμφωνα με δημοσίευμα του CNET, η εν λόγω τεχνική (Dunkable) είναι αντίστοιχη αυτής που χρησιμοποιείται σε ειδικά επεξεργασμένα «υδροφοβικά» ρούχα
Μία πρωτοποριακή τεχνική νανοτεχνολογικής επικάλυψης, που καθιστά αδιάβροχα τα smartphones στα οποία εφαρμόζεται, παρουσίασε στο Mobile World Congress στη Βαρκελώνη η εταιρεία P2i.Σύμφωνα με δημοσίευμα του ..
CNET, η εν λόγω τεχνική (Dunkable) είναι αντίστοιχη αυτής που χρησιμοποιείται σε ειδικά επεξεργασμένα «υδροφοβικά» ρούχα. Σημειώνεται ότι η Ρ2i είναι η εταιρεία η οποία βρίσκεται πίσω από τo επίσης αδιάβροχο Droid της Motorola.
Η συγκεκριμένη τεχνική έχει το πλεονέκτημα ότι μπορεί να καλύψει όλα τα τμήματα του κινητού που έχουν πρόβλημα με το νερό – συμπεριλαμβανομένων των κυκλωμάτων που βρίσκονται στο εσωτερικό του. Το βασικό της πλεονέκτημα είναι ότι μπορεί να εφαρμοστεί σε υπάρχοντα, «συμβατικά» κινητά τηλέφωνα, χωρίς επιπτώσεις στην  εμφάνισή τους.
Ωστόσο, όπως δήλωσε η Νατάσα Χόσκινς, marketing manager της P2i στο TechHive, οι χρήστες δεν θα έχουν τη δυνατότητα να «παραγγείλουν» οι ίδιοι μία τέτοιου είδους επικάλυψη για το κινητό τους, καθώς η εταιρεία συνεργάζεται απευθείας με κατασκευαστές με στόχο την «εισαγωγή» του εν λόγω στρώματος προστασίας σε συσκευές κατά την κατασκευή τους. Η κυκλοφορία των πρώτων συσκευών με την επικάλυψη της P2i στην αγορά αναμένεται μέσα στο 2014.

Πηγή: naftemporiki.gr

http://www.secnews.gr