Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Η Microsoft ανακοίνωσε τα Windows Phone 8.1

Στο πλαίσιο της MWC 2014, η Microsoft ανακοίνωσε τη νέα έκδοση του λειτουργικού της Windows Phone που φτάνει στην έκδοση 8.1, φέρνοντας αρκετές αλλαγές.Έτσι λοιπόν τα Windows Phone 8.1 θα μπορούν να τρέξουν σε περισσότερα SoC της Qualcomm, έχοντας πλέον συμβατότητα και με τα Snapdragon 200, Snapdragon 400 και Snapdragon 400 LTE.
 Εκτός από τα νέα SoC τα Windows Phone 8.1 θα υποστηρίζουν και περισσότερα δίκτυα και θα είναι πλέον συμβατά με δίκτυα TD-LTE, TD-SCDMA και SGLTE.
 Τα νέα χαρακτηριστικά των ....
Windows Phone 8.1 δεν τελειώνουν εδώ αφού πλέον θα υποστηρίζουν την αποθήκευση εφαρμογών σε κάρτες μνήμης microSD ενώ θα είναι συμβατά και με dual SIM κινητά.

Σημαντικές αλλαγές έχουμε και στην εμπειρία χρήσης. Πιο συγκεκριμένα, έχουν προστεθεί δύο πλήκτρα αναζήτησης και ενέργειας (απενεργοποίηση, επανεκκίνηση, ύπνος) δίπλα στο προφίλ του χρήστη στην οθόνη Start, στην οθόνη Start το δεξί κλικ είναι το κλασικό κλικ του περιβάλλοντος desktop, δυνατότητα καρφιτσώματος μιας εφαρμογής του Start στην γραμμή εργασιών της επιφάνειας εργασίας και εκεί έχουμε μιας μορφής task manager για εκκίνηση εφαρμογών.

Επίσης υπάρχει μια νέα μπάρα στις εφαρμογές του Start για να κλείνουν οι εφαρμογές με το κλασικό “Χ” ή ελαχιστοποιούνται όπως και στα Windows.

Τέλος, η Microsoft ανακοίνωσε ότι εκτός από την Nokia θα συνεργαστεί με νέους κατασκευαστές μερικοί εκ των οποίων είναι η LG (που επιστρέφει ξανά στα Windows Phone κινητά), η ZTE, η Lenovo και από την Ινδία τις Xolo, Karbonn και Lava.

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι περισσότερα στοιχεία για το νέο λειτουργικό θα ανακοινωθούν στη δική της εκδήλωση Microsoft Build Developer Conference που θα γίνει στις 2 Απριλίου.

http://www.e-pcmag.gr