Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Το αδιάβροχο Sony Xperia Z2 είναι το λεπτότερο tablet στον κόσμο

Το Sony Xperia Z2 είναι το νέο κορυφαίο Android tablet της Sony που εντυπωσιάζει με τις διαστάσεις του και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.Όπως ο προκάτοχός του, έτσι και το νέο Sony Xperia Z2 Tablet είναι αδιάβροχο, ενώ είναι ακόμα λεπτότερο και φυσικά ελαφρύτερο.Με πάχος 6,4 χιλιοστά είναι το λεπτότερο της αγοράς στην κατηγορία του, ενώ το βάρος του φθάνει τα 426 γραμμάρια (439 γραμμάρια η LTE έκδοση).
 Στο εσωτερικό του Sony Xperia Z2 Tablet βρίσκεται ο νέος τετραπύρηνος επεξεργαστής Snapdragon 801 στα ....
2,3 GHz, μνήμη RAM 2 GB και 16GB αποθηκευτικού χώρου, υποστηρίζονται κάρτες microSD, ενώ όλα αυτά "τα καλύπτει" μια εντυπωσιακή Full HD οθόνη 10,1 ιντσών τεχνολογίας TRILUMINOS και ανάλυσης 1200p (1920x1200).

Με τις τεχνολογίες Live Colour LED και X-Reality for mobile, η Sony υπόσχεται καλύτερα κατανεμημένη φωτεινότητα, και χρώματα ακόμα πιο φυσικά και ζωντανά .

Η μπαταρία είναι στα 6000 mAh και με την τεχνολογία Quick Charge της Qualcomm το tablet μπορεί να φορτίσει 75% γρηγορότερα.

Η κάμερα έχει αισθητήρα Exmor RS και ανάλυση 8MP και το λειτουργικό είναι η τελευταία έκδοση του Android, 4.4.2 Kit Kat.

Το Xperia Z2 Tablet κυκλοφορεί παγκοσμίως τον Μάρτιο 2014 και στην Ελληνική αγορά αναμένεται τον Απρίλιο.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ.


 http://www.e-pcmag.gr