Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Η Microsoft έχει βελτιώσει σημαντικά την υποστήριξη γλωσσών στα Windows 8.1


Windows 8 1 Supports More than 7 000 Languages 425358 2 Tα Windows 8.1 υποστηρίζουν περισσότερες από 7.000 γλώσσεςΗ Microsoft έχει βελτιώσει σημαντικά την υποστήριξη γλωσσών στα Windows 8.1 και το λειτουργικό σύστημα μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί σε περισσότερες από 7.000  γλώσσες ή διαλέκτους και 202 διατάξεις πληκτρολογίου.
Σύμφωνα με νέο blog post της Redmond, το νέο λειτουργικό καθιστά πολύ απλή τη χρήση πολλαπλών γλωσσών σε ένα μόνο υπολογιστή....

“Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να χρησιμοποιείτε πολλαπλές γλώσσες στον υπολογιστή σας” εξηγεί ο Andrew Smith της Microsoft. “Ίσως ζείτε σε μια χώρα όπου ομιλούνται πολλές γλώσσες ή διάλεκτοι. Ίσως επικοινωνείτε με την οικογένειά σας σε μία γλώσσα, και με τους συνεργάτες σας σε μια άλλη. Ή ακόμη σπουδάζετε μια ξένη γλώσσα και θέλετε να εξασκηθείτε στην ανάγνωση ή στην γραφή”.
Από προεπιλογή, τα Windows 8.1 παρέχουν υποστήριξη για 108 γλώσσες, αλλά με τη βοήθεια των ειδικών πακέτων που είναι διαθέσιμα για download, μπορείτε εύκολα να ενισχύσετε το λειτουργικό σας σύστημα, προσθέτοντας υποστήριξη για νέες γλώσσες.
Την ίδια στιγμή, η Microsoft δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να δημιουργήσουν το δικό τους πακέτο γλωσσών για τα Windows 8.1, ενώ εργάζεται για να προσθέσει υποστήριξη για ακόμη περισσότερες γλώσσες στις επερχόμενες ενημερώσεις.

http://www.secnews.gr