Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Google:Συνεργασία με την Apple σχετικά με ρομποτικές τεχνολογίες

H... Google θα αυτοματοποιήσει την παραγωγική γραμμή του iPhone Θα μπορούσε ποτέ η Google να βοηθήσει την παραγωγική γραμμή της Apple και μάλιστα την κατασκευή ενός iPhone; H απάντηση σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της The Wall Street Journal είναι πως ναι.Η Google θέλει να συνάψει συνεργασία με τον νούμερο 1 κατασκευαστή της Apple, Foxconn προσφέροντας πολύ μεγαλύτερη αυτοματοποίηση των εργοστασίων της με την βοήθεια ρομπότ.
Σύμφωνα με την αναφορά ο Foxconn Chairman Terry Gou συναντήθηκε με τον Andy Rubin της Google στην Taipei για να συζητήσουν για νέες ρομποτικές.... τεχνολογίες που θα βοηθήσουν στην ταχύτητα παραγωγής των εργοστασίων. Οι δύο άντρες μάλιστα φημολογείται πως συνεργάζονται από πέρυσι πάνω στο όραμα της Google στην ρομποτική.

Στο μεγαλύτερο μέρος αυτή την στιγμή η Foxconn προσλαμβάνει δεκάδες χιλιάδες εργαζομένους που συναρμολογούν προϊόντα εταιρειών όπως αυτά της Apple, Microsoft, Amazon, Dell και πολλών ακόμη. Η Foxconn θέλει όμως να το αλλάξει αυτό και να αντικαταστήσει τους εργαζομένους με ρομπότ μέσα στα επόμενα 3 χρόνια.

Κάθε ρομπότ στοιχίζει γύρω στα 20,000 δολάρια- 25,000 δολάρια για να παραχθεί κάτι το οποίο σημαίνει πως η Foxconn θα πρέπει να δαπανήσει 750 εκατομμύρια δολάρια για την εγκατάσταση 30,000 μηχανών.

Πηγή: appleworldhellas.com