Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Η διαμαρτυρία “The Day We Fight Back” είχε επιτυχία

NSA Online Protest a Success Επιτυχής η online διαμαρτυρία για την NSA

Η διαμαρτυρία “The Day We Fight Back” πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, και χιλιάδες ιστοσελίδες συμμετείχαν. Από ότι φαίνεται, η εκστρατεία είχε επιτυχία.Σύμφωνα με το TechCrunch, πριν από λίγες ώρες, υπήρχαν περισσότερες από 70.000 τηλεφωνικές κλήσεις που αφορούσαν εκπροσώπους του Κογκρέσου των Ηνωμένων Πολιτειών.
Επιπλέον, περίπου ...
140.000 email στάλθηκαν ως μέρος της ίδιας προσπάθειας, η οποία κάνει την κίνησή της Τρίτης πολύ πιο σημαντική, χάρη στην εντυπωσιακή ανταπόκρισή της.
Η εκστρατεία επιδιώκει να κάνει τους ανθρώπους να απαιτήσουν από την κυβέρνηση των ΗΠΑ να θέσει τέρμα στο πρόγραμμα μαζικής παρακολούθησης και να πιέσει για την ψήφιση του νόμου USA Freedom Act, ο οποίος θα «κόψει» πολλές δραστηριότητες επιτήρησης της NSA.
Χιλιάδες ιστοσελίδες συμμετείχαν στην εκστρατεία, επιλέγοντας να εμφανίσουν ένα banner καλώντας τους επισκέπτες να λάβουν θέση απέναντι στην συνεχή επιτήρηση του Διαδικτύου και των χρηστών του.

http://www.secnews.gr