Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Πληκτρολόγιο που λύνει τα χέρια του γραφίστα

Έχετε φανταστεί ένα πληκτρολόγιο που θα είχε ένα πλήκτρο για κάθε εργασία που θα θέλατε; Το Shortcut-S είναι αναμφισβήτητα αυτό ακριβώς, το πληκτρολόγιο του γραφίστα και του video editor.
Είναι το απόλυτο εργαλείο για όσους χρησιμοποιούν το Adobe Photoshop, μιας και το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο υπόσχεται αύξηση της παραγωγικότητας, αφού θα εξοικονομείται χρόνος μέσω το shortcuts για την εφαρμογή των απαιτούμενων εφέ, χωρίς αναζητήσεις σε αχανή μενού και ρυθμίσεις. Όπως είναι αναμενόμενο, το Shortcut-S είναι συμβατό για Windows και Mac, ενώ στη λίστα των συμβατών εφαρμογών με το πληκτρολόγιο, ξεχωρίζουν τα Corel Draw, Adobe Premiere, Adobe Illustrator, Final Cut και Adobe Lightroom, με την..
εταιρεία να υπόσχεται συμβατότητα και με άλλες εφαρμογές.

Ο στόχος είναι να αποφύγουμε τα δύσκολα shortcuts των συμβατών πληκτρολογίων και φυσικά την απομνημόνευσή τους σε αυτή τη μεγάλη γκάμα συμβατών εφαρμογών.

Για να μπορούμε όμως να δούμε το Shortcut-S στην αγορά θα πρέπει οι δημιουργοί του να συγκεντρώσουν το ποσό των 185 χιλιάδων δολαρίων, με τον τελικό στόχο των 550 χιλιάδων δολαρίων, ώστε το Shortcut-S να έχει ασύρματη συνδεσιμότητα και φινίρισμα που θα ταιριάζει στο Mac σας!

Γι' αυτό τον σκοπό οργανώνουν μέσω του Kickstarter μία καμπάνια για να συγκεντρώσουν το απαραίτητο ποσό και να δούμε το Shortcut-S στην αγορά.

http://www.e-pcmag.gr