Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

"Προφυλακτικά επόμενης γενιάς"

Electric EelΓια τις προσπάθειες δημιουργίας του "προφυλακτικού της επόμενης γενιάς", κάποιες από τις οποίες χρηματοδοτεί το ίδρυμα Gates, σας έχουμε γράψει αρκετές φορές. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ωστόσο, τα νέα projects που θέλουν να δημιουργήσουν ένα νέο καλύτερο προφυλακτικό -με στόχο την ενθάρρυνση της χρήσης του από όσους το αποφεύγουν με δικαιολογία τη μείωση της απόλαυσης- ασχολούνται μόνο με βελτιώσεις της γεωμετρίας ή της δομής του με τη χρήση διαφορετικού τύπου ....
υλικών (όπως, για παράδειγμα, το υλικό του μέλλοντος, το γραφένιο)
Στη συγκεκριμένη περίπτωση, έχουμε μία εντελώς ξεχωριστή ιδέα, ένα... "ηλεκτρικό" προφυλακτικό, διαφορετικό από οποιαδήποτε άλλη προσέγγιση έχεις δει. Είναι κατασκευασμένο από αγώγιμο υλικό, με τη βοήθεια ενός microcontroller LilyPad Arduino, από τους Fraz Peer και Andrew Quitmeye στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Georgia.
Electric Eel
Το Electric Eel, όπως ονομάζεται, μπορεί να παραδώσει ήπια ηλεκτρικά ερεθίσματα κατά μήκος του κάτω μέρους του άξονα του, για αυξημένη διέγερση και ευχαρίστηση, παρακινώντας με αυτόν τον τρόπο το χρήστη του να μην το... αποφεύγει.
Προς το παρόν, το project βρίσκεται σε prototype μορφή, με αποτέλεσμα η υλοποίηση που θα δείτε στο παρακάτω video να σας φανείς ίσως σαν ενός είδους... "ηλεκτροσόκ" για το μόριο σας, ωστόσο σύντομα οι δημιουργοί του πιστεύουν ότι οι αγωγοί θα εμφυτευτούν κατά μήκος της εσωτερικής επιφάνειας του προφυλακτικού κατά τη διαδικασία κατασκευής του για πιο.. διακριτικό και εμπορικό αποτέλεσμα. Σε αυτή τη φάση, έχουν τοποθετήσει μάλιστα το project τους στο crowdfunding site IndieGogo, ώστε να κερδίσουν την επιθυμητή χρηματοδότηση για να συνεχίσουν την ανάπτυξη του προϊόντος.
Δείτε το Electric Eel σε video