Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Aπίστευτα καινοτόμο αυτοκίνητο οδηγεί μόνο του

Το απίστευτα καινοτόμο αυτοκίνητο που οδηγεί μόνο του, όσο εσείς απολαμβάνετε τον καφέ σας ή βλέπετε ταινία [εικόνες] Πώς θα σας φαινόταν αν μπορούσατε να μεταφέρετε το γραφείο ή το σαλόνι σας στο αυτοκίνητο και να δουλεύετε όσο μετακινείστε; Ή απλώς να πίνετε ένα ζεστό καφέ απολαμβάνοντας τη διαδρομή; Κι όμως, όσο εξωπραγματικό και αν ακούγεται αυτό το σενάριο δεν απέχει πολύ από το να γίνει πραγματικότητα, χάρη στο αυτόματο, ηλεκτρικό αυτοκίνητο Rinspeed XchangE.
Αυτό το απίστευτο αυτοκίνητο, που θα....
παρουσιαστεί στις 6 Μαρτίου στο Geneva Motor Show της Γενεύης, κατευθύνεται μόνο του, αν και όποιος θέλει μπορεί να το οδηγεί ο ίδιος και το εσωτερικό του μπορεί να μετατραπεί σε γραφείο ή σαλόνι. Οπως φαίνεται και από τις εικόνες, το αυτοκίνητο αποτελεί την επιτομή του design, ενώ διαθέτει πολλά καινοτόμα χαρακτηριστικά, που κάνουν την εμπειρία των επιβατών μοναδική.
Το κάθισμα επιδέχεται 20 διαφορετικές διαμορφώσεις, παίρνοντας ακόμα και την οριζόντια θέση αεροπορικού καθίσματος, τη στιγμή που μπορείτε να παρακολουθείτε μια ταινία σε οθόνη υψηλής ευκρίνειας. Ενα από τα πιο λειτουργικά πράγματα, πάντως, στο XchangE είναι ότι παρέχει ασφαλή οδήγηση, αφού λαμβάνει προειδοποιητικά μηνύματα, για τυχόν ατυχήματα και προτάσεις διαδρομής.
Δείτε τις εικόνες και το βίντεο που ακολουθούν όπως τις δημοσιεύει το designboom: