Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

11% από τους χρήστες των Windows XP θα εγκαταστήσει Linux

windows xp chart 1Η Linux κοινότητα ετοιμάζεται να δεχτεί αρκετούς πρόσφυγες πρώην ιδιοκτήτες συσκευών με Windows XP, μετά την διακοπή της επίσημης υποστήριξης του λειτουργικού συστήματος από την Microsoft τον Απρίλιο.
Η ερευνητική εταιρεία Tech Pro Research, που παρέχει στοιχεία σχετικά με τις τάσεις της βιομηχανίας και τα ποσοστά έγκρισης, όπως χρηματοοικονομικές πληροφορίες κλπ, δημοσίευσε μια πολύ ενδιαφέρουσα μελέτη που αποκαλύπτει τις....
προθέσεις των χρηστών του λειτουργικού Windows XP μετά τη λήξη υποστήριξης του από την Microsoft.
windows xp chart 1
Όπως ήταν αναμενόμενο, ένας μεγάλος αριθμός χρηστών δήλωσε ότι θα πρέπει να αλλάξουν σε άλλο λειτουργικό σύστημα των Windows, αλλά υπάρχει και ένα μεγάλο ποσοστό, το 11% για να είμαστε πιο ακριβείς, που δήλωσε ότι προτίθενται να υιοθετήσουν ένα λειτουργικό σύστημα Linux.
Μπορεί το ποσοστό να μην φαίνεται μεγάλο, αλλά αν σκεφτούμε τον πληθυσμό που χρησιμοποιεί Windows XP, από ιδιώτες, μέχρι εταιρείες, θα μπορούσαμε να δούμε μια σημαντική αύξηση του μεριδίου αγοράς της χρήσης Linux το επόμενο έτος.

http://iguru.gr