Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Προσωρινή άρση της απαγόρευσης του Youtube στο Πακιστάν


youtube live stream Προσωρινή άρση της απαγόρευσης του Youtube στο Πακιστάν Η κυβέρνηση του Πακιστάν έχει απαγορεύσει την πρόσβαση στο YouTube από το Σεπτέμβριο του 2012.  Αφορμή στάθηκαν οι βίαιες διαδηλώσεις στην χώρα και σε όλο τον κόσμο σχετικά με το αντι-ισλαμικό βίντεο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα.
Το μεταφρασμένο βίντεο με το όνομα ” Αθωότητα των Μουσουλμάνων” προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες λόγω της απεικόνισης του προφήτη Μωάμεθ. Η αρχική έκδοση του ερασιτεχνικού βίντεο αναρτήθηκε στο YouTube τον Ιούλιο. Στο Πακιστάν οι...
διαμαρτυρίες κατά της ταινίας οδήγησαν σε 20 θανάτους και πρόκληση σημαντικών υλικών ζημιών σε πολλές πόλεις.
Η άρση της απαγόρευσης αποφασίστηκε, έπειτα από συμφωνία που υπέγραψε η κυβέρνηση για την αγορά “ενός πανίσχυρου λογισμικού φιλτραρίσματος ιστοσελίδων και παρακολούθησης δικτυακής κίνησης” που θα μπλόκαρε το πορνογραφικό και βλάσφημο υλικό. Ωστόσο, το φίλτρο αποδείχτηκε αναποτελεσματικό και η κυβέρνηση του Πακιστάν επέβαλε εκ νέου απαγόρευση  καθώς διαπιστώθηκε ότι υπήρχε ακόμα η δυνατότητα παρακολούθησης του πολυσυζητημένου video .
Το You Tube ήταν διαθέσιμο για λίγες μόνο ώρες στο Πακιστάν , προκαλώντας ανάμεικτα συναισθήματα στους ενεργούς χρήστες του διαδικτύου της χώρας.

http://www.secnews.gr