Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Προβληματικά χαρακτηρίζει τα προϊόντα anti-virus η εταιρεία ασφάλειας Imperva


Screen Shot 2013 01 02 at 9.39.45 AM Προβληματικά χαρακτηρίζει τα προϊόντα anti virus η εταιρεία ασφάλειας Imperva Αιχμές κατά της βιομηχανίας anti-virus, αφήνει σε μια μελέτη της που δημοσιεύθηκε τον Δεκέμβριο η αμερικανική εταιρεία ασφάλειας Imperva, υποστηρίζοντας ότι τα αρχικά ποσοστά ανίχνευσης των ιών είναι πολύ χαμηλά και ισούνται περίπου με το 5%. Με βάση αυτό το ποσοστό, η εταιρεία καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ...
το κόστος των υπηρεσιών που πληρώνουν οι καταναλωτές  είναι δυσανάλογο σε σχέση με την αποτελεσματικότητά τους.
Η εταιρεία σε συνεργασία με τους φοιτητές από το Technion-Israel Institute of Technology, δοκίμασε 82 δείγματα malware σε 40 γνωστά προϊόντα anti-virus συμπεριλαμβανομένων αυτών της Microsoft, της Symantec, της McAfee και της Kaspersky.
Ο έλεγχος αποκάλυψε ότι ενώ οι καταχωρημένοι ιοί ανιχνεύονται σε πολύ μεγάλο ποσοστό από όλα τα προϊόντα, μόνο το 5% εξ’ αυτών ήταν σε θέση να εντοπίσει μη καταχωρημένους ιούς εξ αρχής.
Στα υπόλοιπα προϊόντα η διαδικασία διήρκησε περισσότερο από ένα μήνα έως ότου να ενημερωθούν οι καταχωρήσεις τους και να είναι σε θέση να εντοπίσουν τις νέες ηλεκτρονικές απειλές,  μετά την αρχική τους σάρωση.

http://www.secnews.gr/