Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Ανακοινώθηκε νέο Office 2013 για επιχειρήσεις

 
Η Microsoft ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας έκδοσης της σουίτας Office 2013 καθώς και των ανανεωμένων υπηρεσιών Exchange Server, Lync Server, SharePoint Server και των εφαρμογών Project και Visio. Η διάθεση των νέων προϊόντων έχει ήδη ξεκινήσει για τις επιχειρήσεις ενώ για το καταναλωτικό κοινό θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου του 2013. Ο Sanjay Manchanda, μέλος της ομάδας του Office, δήλωσε πως η ...
ομάδα παραγωγής έλαβε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις του κοινού, μετά την κυκλοφορία της δοκιμαστικής έκδοσης τον περασμένο Ιούλιο, και τις χρησιμοποίησε για να βελτιώσει την τελική έκδοση της σουίτας. Στη συνέχεια παρουσίασε μερικά χαρακτηριστικά που ο ίδιος θεωρεί πολύ σημαντικά και χρήσιμα στη νέα έκδοση.
Όπως δήλωσε λοιπόν ο Manchanda «το νέο Office 2013, θα υποστηρίζει οθόνες αφής, ειδικές γραφίδες όπως και τα παραδοσιακά πληκτρολόγιο-ποντίκι για να προσφέρει μία πλήρη εμπειρία χρήσης σε μία μεγάλη γκάμα συσκευών. Επίσης επιτρέπει τις άμεσες και σε πραγματικό χρόνο αλλαγές στα κείμενά σας από τρίτους που θα έχουν την αντίστοιχη άδεια, καθώς επίσης υψηληής ευκρίνειας τηλεδιασκέψεις, κοινόχρηστα αρχεία και εικονικούς πίνακες ανακοινώσεων. Τέλος, το νέο Office είναι συγχρονισμένο με την νέα cloud υπηρεσία της Microsoft, SkyDrive, που αυτόματα αποθηκεύει τα αρχεία σας ώστε να τα έχετε μαζί σας όπου και αν πάτε».
Τα νέα Office προϋποθέτουν λειτουργικό σύστημα Windows 7 ή Windows 8 και για τις υψηλής ευκρίνειας τηλεδιασκέψεις, θα χρειαστεί να διαθέτετε κάμερα ανάλυσης HD.

http://techit.gr
http://techit.gr/wp-content/uploads/2012/12/fetcher_1010.jpeg