Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Microsoft, Ετοιμάζει 3 μοντέλα Surface


20121203 183305 Microsoft, Ετοιμάζει 3 μοντέλα SurfaceΤο Microsoft Surface, είναι αυτή τη στιγμή το μοναδικό προϊόν στην αγορα(όχι την ελληνική ακόμα) που έιναι κατασκευασμένο από την Microsoft. Φαίνεται όμως, πως δεν θα είναι για πολύ ακόμα.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Microsoft ετοιμάζει τρία νέα μοντέλα για το νέο έτος. Αρχικά, θα έχουμε τα sequel των τωρινών Surface και Surface Pro. Το Surface 2, φημολογείται πως θα είναι εξοπλισμένο με οθόνη 8.6 ιντσών και επεξεργαστή ....
κατασκευασμένο από την Qualcomm. Από την άλλη, το Surface Pro 2 θα χρησιμοποιεί έναν AMD Temash επεξεργαστή και μία οθόνη 11.6 ιντσών για να..”ικανοποιήσει” τον ιδιοκτήτη του.
Τέλος, το τρίτο μοντέλο, το οποίο ενδέχεται να χρησιμοποιεί το όνομα Surface Book, θα είναι αρκετά πληθωρικό, με οθόνη 14.6 ιντσών και επεξεργαστή intel νέας γενιάς(Haswell). Βέβαια, τόσο οι νέοι επεξεργαστές της Intel, όσο και της AMD, πρόκειται να κυκλοφορήσουν μετά τα μέσα του 2013, με συνέπεια να δούμε της νέες ταμπλέτες της MS, προς το τέλος του επόμενου έτους.
Πρωτού ξεκινήσετε τα πλάνα σας για το νέο έτος, έχετε κατά νου πως παρόλο που οι αναφορές μιλούν για νέα έκδοση του Surface Pro, δεν έχουμε δεί ακόμα την πρώτη έκδοση του μοντέλου. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι υπομενή μέχρι τις επόμενες μεγάλες εκθέσεις του έτους που θα λάβουν χώρα τον Φεβρουάριο.

Πηγή: goodbyte.gr

http://www.secnews.gr