Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Η Dell αποχωρεί από την αγορά των smartphones και επικεντρώνεται στα Windows tablets


05dda9dcc154c9256ae4e24f22f9b5d4 Η Dell αποχωρεί από την αγορά των smartphones και επικεντρώνεται στα Windows tabletsΗ Dell ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την αγορά των smartphones, σύμφωνα με δηλώσεις του αντιπροέδρου του τμήματος Γενικών Δραστηριοτήτων Jeff Clarke. Η ανακοίνωση της εταιρείας έρχεται ύστερα από μια περίοδο όπου είχε σταματήσει η κυκλοφορία συσκευών της στις ΗΠΑ, με την αγορά της Κίνας να ήταν η μόνη που τροφοδοτούνταν με Dell smartphones.
Όπως ο ίδιος ο Clarke δηλώνει, τα smartphones αποτελούν παρελθόν για τη Dell καθώς “χρειάζονται αρκετές επενδύσεις για να...
εξασφαλιστεί η επιτυχία στο χώρο αυτό. Το Android είναι μια αγορά που έχει περισσότερο ενδιαφέρον το τι κατασκευάζεις για τις συσκευές και όχι για τις ίδιες τις συσκευές.” Στη συνέχεια αναφέρεται στο γεγονός ότι η Amazon ειδικεύεται στα βιβλία και η Google στις αναζητήσεις, με τη Dell να μην ειδικεύεται σε κάτι σχετικό που να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υπηρεσία στην πλατφόρμα του Android.
Η Dell θα δώσει πλέον μεγαλύτερη έμφαση στα Windows tablets όπως τα υβριδικά XPS 10, XPS 12, και Latitude 10 με Windows 8 και Windows RT.

Πηγή: insomnia.gr

http://www.secnews.gr