Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται για νέα χτυπήματα κάτα της πειρατείας

Έκθεση του Εκπροσώπου Εμπορίου των ΗΠΑ περιλαμβάνει δημοφιλείς BitTorrent indexers, και cloud υπηρεσίες αποθήκευσης δεδομένων σαν μερικούς από τους μεγαλύτερους παραβάτες πνευματικών δικαιωμάτων παγκοσμίως.
 Στην έκθεση περιλαμβάνονται φυσικά οι… συνήθεις ύποπτοι: The Pirate Bay, isoHunt, KickassTorrents, Torrentz, όπως επίσης και οι υπηρεσίες file-hosting RapidGator και WarezBB.
 Στην έκθεση αναφέρεται πως η λίστα περιλαμβάνει αγορές οι οποίες εμπλέκονται σε υποθέσεις πειρατείας και παραποίησης, συμπεριλαμβανομένου και του Internet, σύμφωνα με ...
στοιχεία τα οποία έχει συγκεντρώσει ο Εκπρόσωπος Εμπορίου.

Τα στοιχεία τα έχουν τροφοδοτήσει ομάδες δικαιούχων πνευματικών δικαιωμάτων όπως η RIAA και η MPAA, (οι ενώσεις δισκογραφικών και κινηματογραφικών εταιρειών) οι οποίες υπέβαλλαν προτάσεις πριν μερικούς μήνες.

Τα websites που περιλαμβάνονται στην έκθεση, θα τύχουν περεταίρω διερεύνησης, εξαιτίας ζητημάτων καταπάτησης πνευματικών δικαιωμάτων.