Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Ο πρώτος διπύρηνος επεξεργαστής για budget smartphones


broadcom Ο πρώτος διπύρηνος επεξεργαστής για budget smartphonesΈνα νέο διπύρηνο επεξεργαστή για entry-level smartphones και tablets ανακοίνωσε η Broadcom ο οποίος είναι βελτιστοποιημένος για Android 4.2 Jelly Bean και υπόσχεται αυξημένες επιδόσεις σε λογικό κόστος.
Η κωδική ονομασία του είναι BCM21664T και πρόκειται για ένα διπύρηνο ARM Cortex-A9 SoC με συχνότητα λειτουργίας 1,2GHz το οποίο ενσωματώνει υποσύστημα γραφικών με υποστήριξη εγγραφής βίντεο σε ανάλυση HD, 720p και αναπαραγωγής σε ανάλυση Full HD, 1080p.Ως προς τη συνδεσιμότητα, υπάρχουν όλα τα...
απαραίτητα: WiFi, Bluetooth και HSPA+, με downstream της τάξης των 21,1Mbps και upstream στα 5,8Mbps. Επίσης, υπάρχει υποστήριξη GPS αλλά και NFC.
Η Broadcom υποστηρίζει πως ο νέος Cortex είναι μοναδικός ως προς το συνδυασμό απόδοσης προς τιμή και θα δώσει νέα ώθηση στην αγορά των οικονομικών, entry-level smartphones. Η παραγωγή τού νέου SoC θα ξεκινήσει την επόμενη χρονιά.

Πηγή: e-pcmag.gr

http://www.secnews.gr/