Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Blackberry εξεράγει,τραυματίζοντας 11χρονο


BlackBerry Curve 9320 Blackberry εξεράγει,τραυματίζοντας 11χρονοΘα μπορούσε να είναι ένα κακό όνειρο για το 11χρονο αγόρι αλλά ήταν πραγματικότητα…. Ο μικρός Kian McCreath, υπέστη σοβαρά εγκαύματα στα πόδια του, όταν το κινητό του μεγάλου του αδερφού εξερράγη.Το παιδί πετάχτηκε από τον ύπνο του σφαδάζοντας από τους πόνους και έχοντας στο πόδι του κολλημένο μέρος από το κινητό τηλέφωνο τύπου BlackBerry Curve 9320.
Η μητέρα του παιδιού, Sarah, 39, έριξε άφθονο νερό στα πόδια του μικρού πριν μεταβούν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο.
Η οικογένεια του μικρού Kian κατηγορεί και όχι άδικα την εταιρεία και ...
απαιτεί να αποσυρθεί από τα καταστήματα το BlackBerry Curve 9320, το οποίο χαρακτηρίζουν ελαττωματικό.
Το κινητό που εξερράγη είχε αγοραστεί 13 ημέρες νωρίτερα από ένα κατάστημα Vodafone στο Μπέρμιγχαμ και η οικογένεια του τραυματία υποστηρίζει πως όλη η παρτίδα είναι ελαττωματική.
Ο πατέρας των παιδιών Pete, λέει πως αν η γυναίκα του Sarah δεν είχε φτάσει έγκαιρα στο δωμάτιο των παιδιών ,θα είχαν τυλιχτεί στις φλόγες.
Ακόμη επιμένει πως το ζήτημα πρέπει να εξεταστεί, αφού μπορεί να κινδυνέψουν έτσι και άλλα παιδιά.
Τέλος ο εκπρόσωπος της Vodafone δήλωσε: «Προσπαθούμε να έρθουμε σε επαφή με την οικογένεια McCreaths έτσι ώστε να μας επιστρέψουν την καμένη συσκευή και να εντοπίσουμε ποια ήταν η αιτία που εξερράγη».

Πηγή: planet-greece.blogspot.com

http://www.secnews.gr