Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Πλέον απαντάτε στις κλήσεις του κινητού μέσω υπολογιστή!

         Η επόμενη αναβάθμιση των Windows 10 περιλαμβάνει ένα καινούριο χαρακτηριστικό, το οποίο φέρνει ακόμα πιο κοντά τα κινητά με τα laptops, βάσει του οποίου θα μπορούν οι users να απαντούν τις κλήσεις των κινητών απευθείας στους υπολογιστές.
Να τονιστεί πως τα Windows προσφέρουν ήδη μία εφαρμογή που λέγεται «Your Phone» με σκοπό να μπορούν οι χρήστες να....
έχουν πρόσβαση σε μηνύματα και φωτογραφίες των κινητών τους στα PC.
Με την επόμενη αναβάθμιση των Windows 10 ή διαφορετικά Windows 10 19H1, τα οποία είναι διαθέσιμα σε στάδιο «preview», η Microsoft προχωράει ένα βήμα παραπέρα δίνοντας καινούριες δυνατότητες.Ένα από τα νέα και χρήσιμα features είναι πως μέσω του Bluetooth connectivity , οι χρήστες έχουν την επιλογή να μεταφέρουν κλήσεις από τα κινητά τηλέφωνα στα PCs. Επιπλέον, μόνο ένας υπολογιστής μπορεί να διαχειριστεί τις κλήσεις, καθώς ο ήχος συνδέεται με τα ηχεία του laptop, καθιστώντας δυνατή την αποδοχή κλήσης και την επικοινωνία με το άτομο που βρίσκεται στην γραμμή, χωρίς καν να αγγίξει ο χρήστης το smartphone.


Χαρακτηριστικά σαν αυτό είναι διαθέσιμα για τα Windows 10 χάρη στην εφαρμογή «Dell’s Mobile Connect app». Επιπρόσθετα καινούρια χαρακτηριστικά θα ανακοινωθούν τους επόμενους μήνες και υπάρχει μία μεγάλη πιθανότητα να περιορισθούν σε συσκευές με λογισμικό Android. Η Microsoft προσπαθεί συνεχώς να ξεπεράσει την Apple στην καινοτομία και τον αριθμό εργαλείων και η ίδια η Apple την διευκολύνει ως προς αυτό, διότι o αριθμός των περιορισμών στα iPhone κάνει ακόμα πιο δύσκολη την εφαρμογή των παραπάνω feature σε iOS συσκευές.
Για την ώρα, η εφαρμογή «Iphone app» παρέχει σύνδεση μεταξύ.....


Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr