Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Facebook: 30 εκατομμύρια κλεμμένα account

Αυτό είναι υπέροχο, αλλά 14 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν ακόμα κλεμμένα δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων των τύπων συσκευών που χρησιμοποιούνταν για πρόσβαση στο Facebook, την εκπαίδευση, τα τελευταία 10 μέρη έκαναν Check-in ή είχαν γίνει tag, τους ανθρώπους ή τις σελίδες που ακολούθησαν και τις 15 πιο πρόσφατες αναζητήσεις .
Το Facebook την Παρασκευή παρείχε μια ενημέρωση σχετικά με την πρόσφατη παραβίαση που υπέστη, λέγοντας ότι ....
30 εκατομμύρια άνθρωποι είχαν κλεμμένα access tokens στο Facebook τους και όχι τα 50 εκατομμύρια που είχαν ανακοινωθεί προηγουμένως.
Τα Tokens είναι τα ψηφιακά κλειδιά που σας κρατάνε συνδεδεμένους στο Facebook, ώστε να μην χρειάζεται να πληκτρολογήσετε τον κωδικό σας κάθε φορά που ανοίγετε την εφαρμογή. Με ένα access token, ένας επιτεθείς μπορεί να λάβει πλήρη έλεγχο του λογαριασμού σας και να τον χρησιμοποιήσει σαν να ήσασταν εσείς.
Αλλά ενώ το Facebook μπόρεσε να μειώσει τον αριθμό των ανθρώπων που έχουν πληγεί, δεν παρηγορεί τα υπόλοιπα 30 εκατομμύρια που δέχτηκαν την επίθεση. Από αυτό το σύνολο, 1 εκατομμύριο άνθρωποι δεν είχαν πρόβλημα κλοπής πληροφοριών, ενώ σε 15 εκατομμύρια άτομα είχαν δεχτεί αθέμιτη πρόσβαση στο όνομα και τα στοιχεία επικοινωνίας τους (αριθμός τηλεφώνου, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή και τα δύο, ανάλογα με το τι είχαν τα άτομα με τα προφίλ τους) .
Η κατάσταση είναι χειρότερη για τους υπόλοιπους 14 εκατομμύρια χρήστες....
Εκτέθηκαν: το όνομα, τα στοιχεία επικοινωνίας τους, το όνομα χρήστη, το φύλο, τη γλώσσα / γλώσσα, την κατάσταση σχέσης, τη θρησκεία, την πατρίδα, την αναφερόμενη τρέχουσα πόλη, την ημερομηνία γέννησης, τους τύπους συσκευών που χρησιμοποιούνταν για....

Διαβάστε περισσότερα στο: gr.pcmag.com