Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Ένα πολύ πιθανό σενάριο..... Facebook επί πληρωμή

FacebookΣε μία εμφάνισή της στο Today Show του NBC, η Sheryl Sandberg, Chief Operating Officer του Facebook, πρότεινε έμμεσα ότι οι χρήστες της πλατφόρμας που δεν επιθυμούν να μοιραστούν τις προσωπικές τους πληροφορίες ίσως χρειαστεί να πληρώσουν γι αυτό. Είπε ότι η υπηρεσία διαθέτει opt-out σε διάφορα επίπεδα, αλλά δεν υπάρχει ένα καθολικό ad opt-out. “Αυτό θα ήταν ένα προϊόν επί πληρωμή”, δήλωσε η Sandberg.

Αυτή η αναφορά ήρθε ξανά στο προσκήνιο, όταν ο...
Mark Zuckerberg μίλησε ενώπιον της Γερουσίας και είχε κάποιες ενδιαφέρουσες ιδέες να μοιραστεί.
Κατά τη διάρκεια της κατάθεσης, ο γερουσιαστής Orrin Hatch υπενθύμισε στον Zuckerberg την πρώτη επίσκεψή του στο Αμερικανικό  Καπιτώλιο το 2010, όπου είπε ότι το Facebook θα είναι πάντα δωρεάν. “Είναι ακόμα αυτός ο στόχος σας;” ρώτησε ο Hatch.
Σε αυτή την ερώτηση, ο Zuckerberg υποσχέθηκε ότι θα υπάρχει πάντα μια δωρεάν έκδοση του Facebook. “Είναι αποστολή μας να προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε στη διασύνδεση όλων των ανθρώπων παγκοσμίως και να φέρουμε τον κόσμο πιο κοντά”, ανέφερε.
Η απάντηση του σε μία άλλη ερώτηση, ήταν ότι το Facebook δεν προσφέρει σήμερα την επιλογή να πληρώσει ο χρήστης, ώστε να μην εμφανίζονται διαφημίσεις.
Στις απαντήσεις του, αναφέροντας συγκεκριμένα μια “δωρεάν έκδοση” του Facebook, ο.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr