Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

370,000 απογοητευμένοι χρήστες iPhone μηνύουν την Apple

AppleΗ Apple θα πρέπει να ασχοληθεί με μία από τις μεγαλύτερες αγωγές  που έχουν κατατεθεί ποτέ κατά της εταιρείας, καθώς περισσότεροι από 370.000 άνθρωποι στη Νότια Κορέα μήνυσαν την εταιρεία για την στοχευμένη επιβράδυνση των παλαιότερων iPhone μοντέλων.
Το τοπικό δικηγορικό γραφείο Hannuri Law ζήτησε από όλους εκείνους των οποίων τα iPhones σκόπιμα επιβραδύνθηκαν από την Apple  να συμμετάσχουν στην αγωγή, ξεκινώντας τον Δεκέμβριο με σχεδόν 67.000 άτομα και φτάνοντας το ρεκόρ των.... 370.000 ατόμων, σήμερα.
Ενώ η Apple δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα επί του  θέματος, ο Hannuri λέει στη νομική του αγωγή που κατατέθηκε στο κεντρικό περιφερειακό δικαστήριο της Σεούλ αυτή την εβδομάδα ότι η Apple παραβίασε την τοπική νομοθεσία που απαιτεί από τις εταιρείες να μοιράζονται όλες τις λεπτομέρειες των αναβαθμίσεων λογισμικού προκειμένου να επιτρέπουν στους πελάτες να αποφασίσουν αν επιθυμούν να λάβουν νέες ενημερώσεις.
Αναγκάζοντας τα iPhones να εγκαταστήσουν νέες εκδόσεις iOS που τελικά κατέστρεψαν την απόδοση των συσκευών, η Apple παραβίασε αυτούς τους κανονισμούς, οπότε οφείλει να πληρώσει 2.000 δολάρια σε κάθε άτομο που εμπλέκεται στην αγωγή και του οποίου το smartphone επηρεάστηκε από την επιβράδυνση.
Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Αpple αναγνώρισε στα τέλη Δεκεμβρίου ότι επιβράδυνε παλαιότερα μοντέλα iPhone με υποβαθμισμένες μπαταρίες σε μια προσπάθεια να αποτρέψει απρόσμενες διακοπές των συσκευών.
Η εταιρεία ξεκίνησε ένα πρόγραμμα αντικατάστασης μπαταριών στις αρχές Ιανουαρίου με.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr