Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Οι Κινέζοι έχουν ήδη κλωνοποιήσει το iPhone X!

iphoneΥπάρχει ένα παλιό ρητό που ισχυρίζεται ότι οι Κινέζοι μπορούν να αντιγράψουν σχεδόν ό, τι θέλετε, να το κατασκευάσουν δύο φορές γρηγορότερα και να το πουλήσουν στο μισό της τιμής του αρχικού προϊόντος. Αλλά το ίδιο ρητό δεν λέει τίποτα για την ποιότητα του κινεζικού κλώνου. Αυτή τη φορά, μια εταιρεία που ονομάζεται Hotwonder και με έδρα τη Shenzen ήθελε να ξεκινήσει το δικό της αντίγραφο του iPhone X, έτσι χρησιμοποίησαν την έκθεση ηλεκτρονικών ειδών Global Sources του Χονγκ Κονγκ για να παρουσιάσουν το λεγόμενο Hotwav Symbol S3.Η Engadget έχει ....
εντοπίσει τη συσκευή, με όλα τα μέσα, ένα iPhone X knock-off, και όχι μόνο ότι μοιάζει με το επερχόμενο μοντέλο της επετείου της Apple, αλλά ισχυρίζεται επίσης ότι προσφέρει χαρακτηριστικά που διαφορετικά θα κοστίσουν μια περιουσία.Η μόνη εντυπωσιακή διαφορά μεταξύ του iPhone X και του “iPhone X” είναι η πρόσοψη της οθόνης, η οποία είναι λευκή στον κλώνο αντί για το μαύρο.
Επίσης, το πίσω μέρος του τηλεφώνου διαθέτει καθρέφτη, όπως το φινίρισμα του Sony Xperia XZ Premium, και η εγκοπή στην κορυφή δεν έχει προφανώς καμία κάμερα TrueDepth, αλλά ένα μείγμα 5 megapixel + 2 megapixels μονάδων. Ένα σύστημα διπλής κάμερας εμφανίζεται επίσης στο πίσω μέρος με 13 megapixel και 2 megapixel.
Προφανώς, το τηλέφωνο τρέχει Android, αλλά αυτό που προκαλεί έκπληξη είναι ότι είναι ήδη στην έκδοση 8.0. το hardware δεν είναι καθόλου συγκλονιστικό, καθώς διαθέτει το νέο chipset MT6739 της MediaTek ή το παλαιότερο MT6592 που συνδυάζεται με 2GB μνήμη RAM και 16GB αποθήκευσης.
Δεν είναι διαθέσιμα τα στοιχεία τιμολόγησης, αλλά μην περιμένετε το Symbol S3 να κοστίσει πάρα πολύ. Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα κινεζικά knock-offs είναι κατασκευασμένα ειδικά για να είναι εξαιρετικά προσιτά, οπότε δεν θα είναι τίποτα όπως το πραγματικό iPhone X, του οποίου το βασικό μοντέλο κοστίζει 999 δολάρια.
Αν υπάρχει κάτι χρήσιμο που το iPhone X δεν διαθέτει και το οποίο κάνει το.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr