Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Το Facebook μόλις πρόσθεσε κρυμμένα Πασχαλινά αυγά

FacebookΤο News Feed του Facebook σας πρόκειται να γίνει πολύ πιο πολύχρωμο.Το Facebook ενημερώνει τη λίστα λέξεων που όταν περιλαμβάνονται σε μια ενημέρωση κατάστασης, ενεργοποιούν κρυφές κινούμενες εικόνες.Το κοινωνικό δίκτυο έχει πειραματιστεί με αυτές τις ενέργειες για λίγο καιρό – πιθανότατα τα έχετε δει σε αναρτήσεις με τις λέξεις “συγχαρητήρια” ή “xoxo” (ή κάποια παραλλαγή τους.) Όταν δημοσιεύονται αυτές οι λέξεις εμφανίζονται με διαφορετικό χρώμα και κάνοντας κλικ σε ....
αυτές ενεργοποιείται μια σύντομη κίνηση (μπαλόνια ή καρδιές, για παράδειγμα).
Τώρα το Facebook ενημερώνει τη λίστα λέξεων που ενεργοποιούν αυτές τις κινούμενες εικόνες. Οι προσθήκες περιλαμβάνουν τις λέξεις: “rad”, “bff”, “lmao”, και “σας ευχαριστώ πολύ”. Όλες αυτές οι λέξεις θα έρθουν τώρα με τα δικά τους χρώματα και εφέ κίνησης.
Το Facebook ενημερώνει επίσης τις κινούμενες εικόνες που σχετίζονται με τις αντιδράσεις σε «κοινωνικές εκδηλώσεις», όπως οι αρραβώνες και οι γάμοι. Τώρα, όταν οι άνθρωποι προσθέτουν μια αντίδραση σε μια “κοινωνική εκδήλωση”, η αντίδραση θα έρθει μαζί με κινούμενες αντιδράσεις που θα γεμίζουν την ενημέρωση.
Οι ενημερώσεις είναι ο πιο πρόσφατος τρόπος με τον οποίο το Facebook στρέφεται σε πολύχρωμες κινούμενες εικόνες για να αναζωογονήσει το News Feed. Το κοινωνικό δίκτυο ψάχνει πάντα τρόπους για να ενισχύσει την “αυθεντική κοινή χρήση” – posts τα οποία είναι πραγματικές σκέψεις, όχι απλώς αναδημοσίευση κάποιου meme ή viral βίντεο.
Η προσθήκη περισσότερων κινούμενων σχεδίων και λειτουργιών όπως οι.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr