Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Τι αλλάζει στα Windows 10

Windows 10 Windows 10Η Microsoft συχνά βρίσκετε στο στόχαστρο αρνητικών κρητικών σχετικά με την στρατηγική μυστικότητας για το μέλλον των Windows 10. Ειδικά τώρα που όλο και περισσότεροι χρήστες και προγραμματιστές αποφασίζουν να εγκαταλείψουν το λογισμικό της ο κολοσσός ανακοινώνει μια νέα αλλαγή που πιθανότατα να εξοργίσει ακόμα περισσότερο τους οπαδούς της.
Η Microsoft αποφάσισε να απενεργοποιήσει την λειτουργεία Apps Corner που ήταν μέχρι σήμερα διαθέσιμη για τα
Windows 10 Mobile, ξεκινώντας από το build 15007. Αυτό σημαίνει ότι το Creators Update που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο δεν θα διαθέτει πλέον αυτή την δυνατότητα.
Γιατί όμως αποφάσισε η Microsoft να κάνει αυτή την αφαίρεση;
«Λόγω της μειωμένης χρήσης και ζήτησης του, το Apps Corner δεν θα είναι πλέον διαθέσιμο για τα Windows 10 Mobile» ανέφερε χαρακτηριστικά σε έκθεση της η εταιρεία. Μπορούμε λοιπόν να συμπεράνουμε ότι λόγω της περιορισμένης χρήσης της λειτουργείας ο κολοσσός έκρινε σωστή την κατάργηση της εφόσον δεν υπήρχε λόγος αναβάθμισης στις επόμενες εκδόσεις.
Για όσους δεν έχει τύχει να χρησιμοποιήσουν το Apps Corner, πρόκειται ουσιαστικά για μια λειτουργεία που επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν ποιες εφαρμογές θα περιλαμβάνονται στο smartphone τους ενώ παράλληλα μπορούν να ρυθμίσουν οι ίδιοι τις οθόνες εκκίνησης για την κάθε μια από αυτές.
Όπως αναφέραμε και στην αρχή, δυστυχώς λόγω των λανθασμένων κινήσεων, όπως η συγκεκριμένη, ωθεί όλο και περισσότερους χρήστες να εγκαταλείψουν τα Windows Phone και να στραφούν προ τις...

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr