Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

O συνδυασμός emoji που «παγώνει» αμέσως κάποια iPhones

emoji emoji

Όσοι χρησιμοποιείτε iPhone, πρέπει να είστε προσεκτικοί, καθώς ένας απλός συνδυασμός τριών χαρακτήρων emoji, όταν στέλνετε σε μήνυμα, μπορεί να παγώσει το iPhone του φίλου σας!
Το τέχνασμα, που παρουσιάστηκε δημόσια στο κανάλι του YouTube EverythingApplePro, δεν λειτουργεί σε όλα τα iPhone και δεν είναι τόσο απλό, αλλά σε ορισμένα μπορεί να έχει πολύ δυσάρεστα αποτελέσματα.Το μήνυμα αποτελείται από τρεις ευδιάκριτους χαρακτήρες: μια λευκή σημαία, ένα....
μηδενικό και ένα emoji ουράνιο τόξο, καθώς και έναν αόρατο χαρακτήρα, που ονομάζεται τομέας διακύμανσης 16 ή VS16. Όταν ληφθεί το μήνυμα, το VS16 σηματοδοτεί το Message App του iPhone να συνδυάσει τα δύο emoji σε ένα, το οποίο δεν μπορεί να γίνει και μπορεί να προκαλέσει τον τερματισμό της εφαρμογής και το πάγωμα του τηλεφώνου.Το χειρότερο πράγμα σχετικά με αυτό το σφάλμα είναι ότι ο παραλήπτης δεν χρειάζεται καν να ανοίξει το μήνυμα. Τη στιγμή που θα το παραλάβει, το iPhone θα παγώσει. Ωστόσο υπάρχει κάτι που μπορείτε να κάνετε. Κατ ‘αρχάς, δεν λειτουργεί για την τελευταία έκδοση του iOS, 10.2.1 (δουλεύει στις εκδόσεις 10.0 έως 10.1.1), που σημαίνει ότι το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αναβαθμίσετε το iOS σας και θα είστε ασφαλείς. Δεύτερον, η διαδικασία δεν είναι τόσο απλή όσο η αποστολή ενός μηνύματος από το ένα τηλέφωνο στο άλλο. Η διαδικασία απαιτεί σύνδεση στο iCloud, επικόλληση της σειράς των χαρακτήρων στην online έκδοση του Notes, στη συνέχεια άνοιγμα σε ένα τηλέφωνο και αποστολή ως μήνυμα.
Το EverythingApplePro όμως μοιράστηκε ένα ακόμα τέχνασμα που μπορεί να παγώσει το iPhone και αυτό λειτουργεί ακόμη και για την πιο πρόσφατη έκδοση του iOS. Αυτό το μήνυμα περιλαμβάνει μια μακρύτερη σειρά χαρακτήρων emoji και μπορεί να αποσταλεί απευθείας από το ένα iPhone στο άλλο.Η διαδικασία είναι πολύ πιο απλή, αλλά – στις περισσότερες περιπτώσεις – δεν παγώνει εντελώς το iPhone του παραλήπτη, αλλά το επιβραδύνει και γενικά είναι αρκετά ενοχλητικό.
Σε δοκιμή που έγινε στη δεύτερη μέθοδο, το μήνυμα στάλθηκε από ένα....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr