Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Άρθρο αποκαλύπτει ένα iPhone 6s να έχει πιάσει φωτιά

iPhone 6s iPhone 6sΠρόσφατο άρθρο αποκαλύπτει ένα iPhone 6s να έχει πιάσει φωτιά μετά την φόρτιση του, περιστατικό γνώριμο για όλους καθώς φέρνει μνήμες από το σκάνδαλο των φλεγόμενων Galaxy Note 7. Αν και οι πληροφορίες σχετικά με το περιστατικό δεν είναι ακόμα αρκετές οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια αμφισβήτησης. Η Apple βέβαια δεν έχει σχολιάσει ακόμα το ατυχές συμβάν.....

Σύμφωνα με το άρθρο ο ιδιοκτήτης άφησε το κινητό του στην πρίζα για να φορτίζει, μόλις το αποσυνέδεσε εκείνο άρχισε να βγάζει καπνούς, στη συνέχεια έπιασε φωτιά και ο άτυχος νεαρός έπεσε στο έδαφος για να αποφύγει τυχόν τραυματισμούς. Στην φωτογραφία διακρίνονται χαρακτηριστικά οι φλόγες στο μέρος της μπαταρίας αποδεικνύοντας ότι εκείνη αποτελεί την αιτία χωρίς όμως να γνωρίζουμε ακόμα το γιατί.
Σίγουρα μια κινητή συσκευή υπερθερμαίνεται κατά την διάρκεια της φόρτισης αλλά αν δεν υπάρχει πρόβλημα λογισμικού η πιθανότητα φωτιάς είναι μηδαμινή.
Το iPhone 6s έχει απογοητεύσει αρκετά την Apple καθώς μην ξεχνάμε ότι πρόσφατα η εταιρεία αναγκάστηκε να ανακαλέσει ορισμένες μονάδες της συσκευής λόγω προβληματικής μπαταρία και πρόωρου τερματισμού λειτουργίας. Φαίνεται λοιπόν ότι θα χρειαστεί να αποσύρει ακόμα περισσότερες συσκευές απ’ ότι υπολόγιζε.
Η Cupertino με την σειρά της επιβεβαιώνει ότι το περιστατικό δεν έχει καμία σχέση με τις....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr

War Thunder