Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

2016:Τι αναζήτησε η Ελλάδα και ο κόσμος

Google Year In Search 2016 Google Year In Search 2016Google Year In Search 2016: Πλησιάζει το τέλος του χρόνου και είναι αυτή η εποχή που αναπολούμε τους τελευταίους 12 μήνες, τις 365 ημέρες που πέρασαν ή αλλιώς τα 525.600 λεπτά και θυμόμαστε τα καλά, τα λιγότερα καλά και ότι μας απασχόλησε στο κόσμο των διασημοτήτων, γεγονότων, ταινιών ή και… άγνωστων λέξεων!Η Google ετοίμασε για εσάς τις ταχύτερα αυξανόμενες λίστες αναζητήσεων σε σχέση με το 2015!....

Από το Euro 2016 μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες, από το Pokemon Go μέχρι το Brexit και από τα πρόσωπα που «έφυγαν», όπως ο Παντελής Παντελίδης και ο David Bowie μέχρι τη Melania Trump, αυτός ο χρόνος σίγουρα μας επηρέασε με διαφορετικούς τρόπους. Οι αναζητήσεις δείχνουν το αυξημένο ενδιαφέρον μας σε δύσκολες αλλά κι ευχάριστες στιγμές και γεγονότα. Παράλληλα, όμως εντοπίσαμε αναζητήσεις που δείχνουν την ανάγκη των ανθρώπων για ελπίδα και τη διάθεση τους για σύμπνοια!
Google Year In Search 2016: Για να γιορτάσουμε το 2016, η εταιρεία μοιράστηκε μαζί μας τη λίστα με τις ταχύτερα αυξανόμενες αναζητήσεις ανεξαρτήτως θέματος και 5 ακόμα λίστες που αφορούν σε γεγονότα, διασημότητες, ταινίες, σειρές και απορίες που τράβηξαν την προσοχή των επισκεπτών της.
Φαίνεται πως το ενδιαφέρον μας αυξήθηκε σημαντικά για αθλητικές και πολιτιστικές διοργανώσεις όπως το Euro, οι Ολυμπιακοί Αγώνες, τα Oscar και η Eurovision, αλλά και για το Black Friday  που μας απασχόλησε ιδιαίτερα φέτος! Φυσικά, το Pokemon Gο είναι στην κορυφή των ταχύτερα αυξανόμενων αναζητήσεων και ακολουθεί η «απώλεια» του Παντελή Παντελίδη.
Και αυτή είναι μόνο η αρχή. Για να βουτήξετε στα βαθιά των κορυφαίων ταχύτερα....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr
 
War Thunder