Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Η ESET σχεδίασε ένα δωρεάν decryptor για θύματα ιών κρυπτογράφησης

unlock ESET ESETΗ ESET σχεδίασε ένα δωρεάν decryptor για θύματα ιών κρυπτογράφησης, με σκοπό να βοηθήσει χρήστες των οποίων δεδομένα έχουν κρυπτογραφηθεί από ransomware της οικογένειας Crysis (που ανιχνεύεται από την ESET ως Win32/Filecoder.Crysis).
Το εργαλείο σχεδιάστηκε  χρησιμοποιώντας τα αρχικά κλειδιά αποκρυπτογράφησης, που κυκλοφόρησαν πρόσφατα μέσω ενός φόρουμ στο BleepingComputer.com.
Η οικογένεια malware Crysis έγινε γνωστή ....
αφότου ένας από τους κύριους «ανταγωνιστές» της, το TeslaCrypt, σταμάτησε τις δραστηριότητές του στις αρχές αυτού του χρόνου. Η εξάπλωσή του μέσω πολλαπλών καναλιών, έχει εντοπιστεί από τα συστήματα της ESET χιλιάδες φορές σε παγκόσμιο επίπεδο.
Όσοι έχουν πέσει θύμα του Crysis ransomware, μπορούν να κατεβάσουν το Crysis decryptor της ESET από τη σελίδα «free utilities» ή από το link στο τέλος της δημοσίευσης.Για πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του εργαλείου, οι χρήστες μπορούν να ανατρέξουν στη σελίδα.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr