Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Η βαρύτητα μπορεί να φωτίσει τον κόσμο

riddiford-reeves-weight-powered-gravitylight-1-537x35-βαρύτητα βαρύτηταΓιατί μπορεί μια τσάντα με πέτρες σε συνδυασμό με τη βαρύτητα να είναι καλή για τον κόσμο; Μα γιατί μπορεί να τον φωτίσει φυσικά!Το να δημιουργήσει ένα μέλλον που είναι φωτεινό και ασφαλές για όλους αποτελεί προτεραιότητα για το GravityLight – τον λαμπτήρα που φωτίζει περιοχές του κόσμου με περιορισμένη πρόσβαση στην ηλεκτρική ενέργεια, χρησιμοποιώντας τη δύναμη της βαρύτητας. Το GravityLight είναι μία λάμπα που σχεδιάστηκε από την Deciwatt και τροφοδοτείτε από τη βαρύτητα για να παρέχει μια ασφαλέστερη, καθαρότερη εναλλακτική λύση για τις.... επικίνδυνες λάμπες κηροζίνης που είναι κοινές στον αναπτυσσόμενο κόσμο.
Γνωρίζατε ότι από το 2015 1,1 δισεκατομμύρια άνθρωποι εξακολουθούσαν να μην έχουν πρόσβαση σε ηλεκτρικό ρεύμα; Για πολλούς από αυτούς τους ανθρώπους η μόνη προσιτή λύση είναι οι λάμπες κηροζίνης που είναι επιβλαβείς για την υγεία τους. Στην πραγματικότητα, μελέτες έχουν δείξει ότι η εισπνοή των τοξικών αναθυμιάσεων από λάμπες κηροζίνης ισοδυναμεί με το κάπνισμα 170 τσιγάρων ανά έτος! Η ακούσια εισπνοή κηροζίνης είναι η κύρια αιτία δηλητηρίασης των παιδιών στον αναπτυσσόμενο κόσμο. Πέρα από τα αναπνευστικά προβλήματα, εγκυμονούν πολλούς ακόμα κινδύνους – μόνο στην Ινδία ο ΠΟΥ εκτιμά ότι ένα εκατομμύριο άνθρωποι κάθε χρόνο παθαίνουν από μέτρια έως σοβαρά εγκαύματα που προκαλούνται από ανατροπή λαμπτήρων κηροζίνης.
20141205100158-studying_with_kerosene βαρύτητα
Εξερευνώντας τις μεγάλες δυνατότητες της απλής δύναμης της βαρύτητας, το GravityLight μπορεί να καταπολεμήσει αυτά τα προβλήματα και τους κινδύνους για τη δημόσια υγεία, ανοίγοντας το δρόμο προς ένα ασφαλέστερο μέλλον για εκείνους που το χρειάζονται περισσότερο.
Καθώς η βαρύτητα τραβά τις πέτρες, που βρίσκονται σε μία τσάντα στη βάση του λαμπτήρα προς τη Γη, η δύναμη τραβά ένα λουρί, το οποίο με τη σειρά του περιστρέφει γρανάζια, ξεκινώντας μια ηλεκτρική γεννήτρια που τροφοδοτεί ένα LED. Αυτή είναι η αλυσιδωτή αντίδραση που ενεργοποιεί τη λάμπα. Η συσκευή θα μπορούσε να καταπολεμήσει το.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr