Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

CodinGame – Προγραμματίστε καλύτερα

CodinGame – Προγραμματίστε καλύτερα παίζοντας στον Browser σας codingameΤο CodinGame είναι μια διαδραστική ιστοσελίδα που σας επιτρέπει να βελτιώσετε τις ικανότητές σας στον προγραμματισμό παίζοντας παιχνίδια. Θα πρέπει να εισάγετε τις σωστές εντολές για να νικήσετε τους εχθρούς και να κερδίσετε το παιχνίδι. Η ιστοσελίδα σας επιτρέπει να επιλέξετε την αγαπημένη σας γλώσσα προγραμματισμού μεταξύ πολλών επιλογών και να γίνετε καλύτεροι στον προγραμματισμό.
Μια ιστοσελίδα, που ονομάζεται CodinGame, σας βοηθά να βελτιώσετε τις προγραμματιστικές σας ικανότητες με ....
παιχνίδια. Όλα συμβαίνουν μέσα σε ένα IDE ενός browser, όταν κάποιος προγραμματίζει και δοκιμάζει νέες ιδέες σε πραγματικό χρόνο. Κάποιος πρέπει να νικήσει τους εχθρούς εισάγοντας τις κατάλληλες εντολές στην κονσόλα.
Τα ατομικά και multiplayer παιχνίδια προγραμματισμού στην ιστοσελίδα είναι «turn-based». Έτσι, κάθε φορά, το πρόγραμμα λαμβάνει νέες εισόδους και πρέπει να εξάγει το αποτέλεσμα.
Πριν από την πραγματική δράση όμως, θα πρέπει να επιλέξετε μια γλώσσα προγραμματισμού από ένα σύνολο γλωσσών. Μπορείτε να προχωρήσετε με μία γλώσσα που ήδη ξέρετε ή να μάθετε μια νέα γλώσσα με αυτή τη διασκεδαστική διαδικασία.
Εδώ μπορείτε να δείτε τις διαθέσιμες γλώσσες:
C #, C ++, Java, Javascript, python3, Bash, C, Clojure, Dart, F #,Go, Groovy, Haskell, Lua, Objective C, OCaml, Pascal, Perl,
PHP, Python, Ruby, Rust, Scala, Swift, VB.NET
Αφού επιλέξετε μια γλώσσα προγραμματισμού, το πρώτο βήμα περιλαμβάνει να πείτε στο πρόγραμμά σας να πυροβολήσει τον πλησιέστερο εξωγήινο. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να αντιγράψετε/επικολλήσετε ένα κομμάτι κώδικα στο πρόγραμμα επεξεργασίας κώδικα (code editor).
Μετά από αυτό, το CodinGame θα προτρέπει να πατήσετε την.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr