Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Tips για να μην καταστρέψεις την μπαταρία του κινητού σου

μπαταρία μπαταρίαΣυνέχεια μιλάμε για τα smartphones αλλά υπάρχει ένα εξάρτημα τους που πολλές φορές παραμένει μυστήριο! Η μπαταρία!Γιατί σε κάποιες περιπτώσεις τελειώνει πιο γρήγορα; Γιατί ζεσταίνεται στο φόρτισμα; Ποια είναι η διάρκεια ζωής της; Οι χρήστες πολλές φορές είναι δύσκολο να πάρουν απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα γιατί η απόδοση της μπαταρίας σε ένα κινητό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες!
Παρ΄ όλα αυτά υπάρχουν κάποια tips για το πως να....
φορτίζεις σωστά το κινητό σου για να μην καταστραφεί η μπαταρία και για το πως μπορείς να ενισχύσεις την ζωή της. Ας δούμε ποια είναι αυτά:
  1.  Χρησιμοποίησε τον φορτιστή που είχε το κινητό σου όταν το αγόρασες. Άλλοι φορτιστές μπορεί να το φορτίζουν πιο αργά ή και καθόλου ή και να καταστρέψουν την συσκευή και την μπαταρία σας.
  2. Υπάρχει η φήμη ότι όταν αγοράζετε ένα κινητό πρέπει να το φορτίζετε τέρμα και μετά να αφήσετε να αδειάσει εντελώς η μπαταρία. Αυτό δεν ισχύει! Δεν χρειάζεται να διδάξετε στο κινητό σας την χωρητικότητα της μπαταρίας με το να την πάτε από το γεμάτο στο εντελώς άδειο.
  3. Πρέπει να κρατάτε το κινητό σας δροσερό. Η ζέστη είναι εχθρός της μπαταρίας. Την αδειάζει πιο γρήγορα και είναι καταστροφική για την διάρκεια της ζωής της.
  4. Προσπάθησε να κρατάς την μπαταρία μισογεμάτη. Με το να την κρατάς πάνω από το 50% ενισχύεις την διάρκεια της ζωής της.
  5. Είναι πολύ καλύτερο να κάνεις μικρές φορτίσεις κατά την....
Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr