Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Tο Wi-Fi θα ‘προσπερνά’ τους τοίχους με λιγότερη ενέργεια

Το μέλλον του Wi-Fi — θα "προσπερνά" τους τοίχους με λιγότερη ενέργεια! Wi-FiΕίναι γεγονός πως πάντα παραπονιόμαστε για την χαμηλή ταχύτητα της σύνδεσής μας και πάντοτε ψάχνουμε για καλύτερη ταχύτητα ακόμα και πίσω από τοίχους! Ωστόσο, η Wi-Fi alliance πιστεύει πως βρήκε την λύση, με την μορφή του 802.11ah.
Το μέλλον του Wi-Fi — θα “προσπερνά” τους τοίχους με 
λιγότερη ενέργεια!
To 802.11 ah είναι ένα διαφορετικό IEEE standard wireless networking protocol το οποίο λειτουργεί στο....
Sub-one GHz (900MHz) band. Ο κύριος σκοπός του νέου wireless networking protocol είναι να παρέχει υποστήριξη στο Internet of Everything (IoE) κι επίσης να παρέχει ένα διευρυμένο range  Wi-Fi.

Πως το 802.11 ah προσπερνά τους τοίχους και άλλα φυσικά εμπόδια; 

Τα σημερινά Wi-Fi standards όπως τα 802.11 a/ b/ g/ etc ειτουργούν σε υψηλές συχνότητες, όπως 2.4GHz ή / και 5GHz. Δεδομένου ότι οι συχνότητες τους είναι τόσο υψηλές, γίνεται πιο δύσκολο για αυτά να διατηρήσουν την ισχύ του σήματός τους, καθώς περνούν μέσα από τα τοιχώματα.
Επί του παρόντος, τα 900MHz είναι ένα μη αδειοδοτημένο φάσμα. Σε μια συχνότητα όπως τα 900MHz, η οποία είναι πολύ χαμηλότερη από τις προαναφερθείσες συχνότητες, πράγματα όπως τοίχοι από μπετόν, ξύλινα παράθυρα, πόρτες κλπ δεν θα αποτελούν  πρόβλημα για την πρόσβαση στο...
Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr