Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Κάνε τον Mozilla Firefox σου πιο γρήγορο από ποτέ

make-mozilla-faster3 MozillaOι περισσότεροι χρήστες προτιμούν τον Mozilla Firefox  λόγω πολλών παραγόντων: όπως η ποικιλία που υπάρχει στα διαθέσιμα  extensions και η χαμηλή κατανάλωση RAM κατά την εκτέλεση, παράγοντες που τον καθιστούν μακράν καλύτερο του Chrome. 
Επειδή λοιπόν τυχαίνει να είναι ο δικός μου προσωπικός αγαπημένος browser αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας μερικές τεχνικές που θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε την ταχύτητα του  browsing και να κάνουν τον Mozilla Firefox σας πιο γρήγορο από ποτέ!Είστε έτοιμοι να του “βάλουμε φωτιά” ?....Μέθοδος 1η: Χρησιμοποιήστε pipeline για να κάνετε το Mozilla Firefox ταχύτερο!

Πληκτρολογήστε “about:config” στο address bar και πατήστε Enter.
Τώρα κάντε κλικ “I’ll be careful, I promise!“
make-mozilla-faster1 Mozilla

Πληκτρολογήστε “pipelining”  στο search box
Κάντε αναζήτηση για  “network.http.pipelining”.
Από προεπιλογή είναι false, οπότε θα πρέπει να το αλλάξετε σε  true κάνοντας διπλό click στην επιλογή.
Τώρα θα πρέπει να θέσετε το “network.http.proxy.pipelining” σε true κάνοντας διπλό click.
Θα πρέπει να θέσετε “network.http.pipelining.maxrequests” στην τιμή 8 (είναι 32 από προεπιλογή) κάνοντας double-click. Αυτό σημαίνει πως θα πραγματοποιεί 8 requests τη φορά.
make-mozilla-faster2 Mozilla

Τώρα κάντε restart τον Browser σας και θα έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε πιο γρήγορο σερφάρισμα!

Mέθοδος 2η: Χρησιμοποιήστε Speedup extension για να κάνετε τον Mozilla Firefox ταχύτερο!

Προσωπικά αν με ρωτήσετε δεν τρέφω ιδιαίτερη εκτίμηση στα extensions που εγκαθίστανται στον Firefox browser, επειδή εξαιτίας αυτών το σερφάρισμα αργοπορεί και η συνολική ταχύτητα browser πέφτει πολύ. Έτσι αν κάποιο extension δεν το έχετε χρησιμοποιήσει για αρκετό καιρό, σας συμβουλεύουμε να το αφαιρέσετε αμέσως. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα extensionς που θα κάνουν το page load ταχύτερο στον Firefox.
Fasterfox: Πρόκειται για επίσημο extension από την Mozilla Firefox για να “Κάνετε τα Sites σας ταχύτερα κι από αλεπού για το  Firefox!”. Μπορείτε να κατεβάσετε το....


Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr