Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Τα 14 Κρυμμένα Μυστικά του Google Search

Τα 14 Κρυμμένα Μυστικά του Google Search που πρέπει ν' ανακαλύψετε! #1 google
Κανείς δεν θα διαφωνούσε με  το γεγονός ότι το Google Search είναι μια από τις πιο χρήσιμες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο.  Δυστυχώς, οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν μόνο το 3% των δυνατοτήτων του. Οι Έξυπνοι χρήστες του Google, από την άλλη πλευρά, ξέρουν πώς να μετατρέψουν το Google σε μια γρήγορη αριθμομηχανή, να μεταφράσουν  ξένες ιστοσελίδες, να δημιουργήσουν τις δικές τους προσαρμοσμένες μηχανές αναζήτησης, και να ψάξουν για ....
κριτικές ταινιών και τιμές μετοχών με ειδικά ερωτήματα αναζήτησης.
Η αναζήτηση του Google γίνεται ένα απαραίτητο εργαλείο για τους φοιτητές, τους ταξιδιώτες, τους περιέργους και όσους βαριούνται. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε 14 κρυμμένα μυστικά του Google Search που ίσως δεν ξέρατε… και φυσικά ήρθε η ώρα να τα μάθετε!

1) Παίξτε “Atari Breakout”(Google Images)

15-Amazing-Things-You-Can-do-With-Google-Search google
Θυμάστε το κλασικό παιχνίδι της Atari Breakout; Η Google γιορτάζει την 37η επέτειο του παιχνιδιού με μια διασκεδαστική, μικρή, έκπληξη. Εκτελέστε μια αναζήτηση εικόνων στο Google για “Atari Breakout” και αντί να σας παραπέμψει σε μια σελίδα με screenshots του παιχνιδιού, θα σας ανταμείψει με μια playable έκδοση του παιχνιδιού!

2) Παίξτε Pacman

15-Amazing-Things-You-Can-do-With-Google-Search-16 google
Πληκτρολογήστε “Pacman” και κάντε κλικ στο κουμπί “Αναζήτηση”. Στη συνέχεια κάντε κλικ για να αρχίσετε να παίζετε το παιχνίδι.

3) Παίξτε Zerg Rush

15-Amazing-Things-You-Can-do-With-Google-Search-6 google
Ένα παιχνίδι που αρχικά δημιουργήθηκε από την Google με τους μικρoυς χαρακτήρες «o»  που καταστρέφουν τα αποτελέσματα αναζήτησης, εάν δεν κάνετε κλικ με το ποντίκι.

4) Eισάγετε γραφικό χαρακτήρα για μετάφραση

15-Amazing-Things-You-Can-do-With-Google-Search-17 google
Πηγαίνετε στο Google Translator, κάντε κλικ στην επιλογή μολύβι στο κάτω αριστερό μέρος του πλαισίου κειμένου και μπορείτε να γράψετε τη λέξη με το χέρι. Αυτό είναι χρήσιμο κατά τη μετάφραση από γλώσσες που βασίζονται σε χαρακτήρες.

5) Πως να προφέρετε σωστά μεγάλους αριθμούς....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr

 

intersport rotate