Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

Μόνο το 47% των IT μπορούν να αντιμετωπίσουν επιθέσεις

iotΛιγότερο από το ήμισυ (47%) των επαγγελματιών στον τομέα της ασφάλειας στο cybersecurity εφαρμόζουν ένα σχέδιο αντιμετώπισης των επιθέσεων στις συσκευές και τον εξοπλισμό των IoT παρά το γεγονός ότι εννέα στους δέκα εκφράζουν ανησυχίες για μελλοντικές απειλές, σύμφωνα με το Διεθνές Συμβούλιο Ασφαλείας του Neustar (NISC).
Αυτά τα ευρήματα έρχονται σε μια εποχή κατά την οποία το 48% των εταιριών έχουν δεχτεί cyberattack εναντίον του IoT τους ή των συνδεδεμένων συσκευών και εξοπλισμού μόνο τον ....
περασμένο χρόνο.

Μόλις πάνω από το ένα τέταρτο (27%) ανέφεραν ότι αισθάνονται «πολύ σίγουροι» ότι το προσωπικό τους θα ξέρει πώς να προστατεύσουν την εταιρία από τέτοιες επιθέσεις, ενώ το 38% ισχυρίζεται ότι βρίσκονται στο στάδιο της ανάπτυξης ενός σχεδίου.
“Με τις συσκευές και τον εξοπλισμό IoT να αποτελούν ένα τόσο θεμελιώδες τμήμα της επιχείρησης, οι εταιρίες συνεχίζουν να συνδέουν περισσότερες συσκευές στα δίκτυά τους, με αποτέλεσμα την αύξηση του attack surface. Αυτό όχι μόνο κάνει τις επιχειρήσεις πιο ευπαθείς στις επιθέσεις, αλλά δίνει και στους attackers νέες ευκαιρίες να παραβιάζουν τα συστήματα ασφαλείας “, δήλωσε ο Rodney Joffe, πρόεδρος της NISC και ο CTO της ασφάλειας στο Neustar.
Η έρευνα έδειξε επίσης ότι οι απειλές συνεχίζουν να αυξάνονται κατά τις....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr