Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Tο Facebook Messenger ετοιμάζει μεγάλα πράγματα για κλήσεις δωρεάν

Το Facebook προσθέτει ομαδική κλήση δωρεάν καλώντας στο Messenger FacebookΞεχάστε το Skype, το Facebook Messenger ετοιμάζει μεγάλα πράγματα για κλήσεις δωρεάν. Το κοινωνικό δίκτυο έχει αρχίσει να επεκτείνει σταδιακά τις ομαδικές κλήσεις για iOS Messenger και Android Messenger εφαρμογές, όπως ανακοίνωσε το ίδιο το Facebook την Τετάρτη.
Οι κλήσεις βίντεο εξακολουθούν να περιορίζονται σε δύο άτομα, τουλάχιστον για τώρα, αν και οι ομαδικές κλήσεις βίντεο φαίνεται να είναι το επόμενο λογικό βήμα......

Το χαρακτηριστικό θα κυκλοφορήσει σε iOS και Android Messenger app κατά τη διάρκεια των επόμενων 24 ωρών, δήλωσε ο επικεφαλής του Facebοok Messenger την Τετάρτη. Ένα εικονίδιο τηλεφώνου θα εμφανιστεί στην πάνω δεξιά γωνία των ομαδικών συνομιλιών μόλις το χαρακτηριστικό είναι live.
Όταν πραγματοποιείται μια κλήση, μπορείτε να δείτε ποιος  από την ομάδα συμμετέχει στην πρόσκληση και ποιος όχι. Οι κλήσεις προς το παρόν περιορίζονται στους 50 συμμετέχοντες ανά κλήση, έτσι ώστε η λειτουργία να είναι σε θέση να φιλοξενήσει τη μεγάλη πλειοψηφία των Messenger threads σας.
13001135_10156931343110195_3134165602374387213_n Facebook
Ένα εικονίδιο τηλεφώνου θα εμφανιστεί στην πάνω δεξιά γωνία των ομαδικών συνομιλιών μόλις το χαρακτηριστικό είναι live. Όταν πραγματοποιείται μια κλήση, μπορείτε να δείτε ποιος από την ομάδα συμμετέχει στην πρόσκληση και ποιος όχι.
Επιπλέον, η ενημέρωση αυτή κάνει το Facebοok Messenger πιο ανταγωνιστικό απέναντι στα Google Hangouts, Skype της Microsoft και Slack – τα οποία υποστηρίζουν δωρεάν τις ομαδικές κλήσεις.
Το Facebοok επέτρεπε τις φωνητικές κλήσεις μέσω του.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr