Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Η Goοgle εγκαινιάζει το Fiber Phone

Νοστάλγησε η Google και ξεκίνησε μια υπηρεσία σταθερού τηλεφώνου googleΓια τη Google, η Τρίτη ήταν μια Throwback Tuesday. Στην εταιρεία αρέσει συνήθως να είναι πρωτοπόρος των τεχνολογικών εξελίξεων (σκεφτείτε τα self-driving αυτοκίνητα και τα multi-modal drones), αλλά σήμερα κοιτάζει πίσω το άξιο σεβασμού σταθερό τηλέφωνο. Η Goοgle εγκαινιάζει το Fiber Phone, μια νέα υπηρεσία που συνδέεται με την υπηρεσία Fiber Internet, η οποία έχει αναπτυχθεί αρκετά στις ΗΠΑ τα τελευταία χρόνια.
Το Fiber Phone είναι βασικά μια υπηρεσία σταθερού τηλεφώνου για τους πελάτες του Goοgle Fiber. Κοστίζει επιπλέον....
$10 το μήνα εκτός από τα $70 (μόνο gigabit Internet) ή $120 (gigabit Internet + Τηλεόραση) υπηρεσίες που προσφέρει το Fiber, το οποίο σας δίνει απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις.
Οι διεθνείς κλήσεις κοστίζουν το ίδιο με το Google Voice. Τα αναμενόμενα χαρακτηριστικά του landline, όπως η αναμονή κλήσης, η αναγνώριση κλήσης και η άμεση δράση, όλες δουλεύουν στο Fiber Phone και περιλαμβάνει τις ίδιες (συχνά αμφισβητήσιμες) voice-to-text transcriptions που προσφέρει το Google Voice.
fiber-ph google
Η υπηρεσία μπορεί να λειτουργήσει με τον υπάρχον αριθμό τηλεφώνου σας και δεδομένου ότι το Fiber Phone είναι cloud-based, λειτουργεί με το hardware που θα επιλέξετε: σταθερό τηλέφωνο, laptop, tablet ή οτιδήποτε άλλο. Μπορεί να χτυπάει ακόμα και στο κινητό σας όταν δεν είστε στο σπίτι.
Ο διευθυντής των Fiber προϊόντων της Goοgle, John Shriver-Blake, ορθώς επισήμανε στην ανακοίνωση της εταιρείας ότι τα σταθερά δεν έχουν εκλείψει και ότι εξακολουθούν να έχουν ένα ρόλο να παίξουν – ειδικά με τις οικογένειες. Σε αντίθεση με άλλες υπηρεσίες της Google, το Fiber Phone δεν φαίνεται κάποιο «τρελό» χαρακτηριστικό- είναι ουσιαστικά ένα «landline» κουτί επιλεγμένο από τη Gοogle, έτσι ώστε να μπορεί να ανταγωνιστεί πιο αποτελεσματικά με τα....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr