Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Το PlayStation 4 μπορεί να τρέξει Linux

Το PlayStation 4 μπορεί να τρέξει Linux μετά το τελευταίο χακάρισμα playstationΜε αυτό το χακάρισμα μπορείτε να εκκινήσετε τα Linux στο PlayStation 4. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η fail0verflow ανακοίνωσε ότι είχε χακάρει με επιτυχία το PlayStation 4 της Sony για να τρέχει Linux. Ακόμη παρουσιάστηκε στο κοινό ότι η ομάδα έτρεχε Pokémon. Μετά από μήνες δοκιμών, η ομάδα έχει πει ότι η κονσόλα ήταν επιτυχώς σε θέση να τρέξει Linux, αλλά τι σημαίνει αυτό για τους μελλοντικούς τίτλους παιχνιδιών.

Μήπως αυτό σημαίνει ότι το PlayStation 4 της Sony θα είναι ανοικτό για να τρέχει πειρατικά αντίγραφα των....
μελλοντικών του παιχνιδιών; Η hacking ομάδα δεν έχει δηλώσει αυτό, αλλά μας έδειξε πώς μπορούμε και εμείς να τρέχουμε Linux στις κονσόλες μας.
Εδώ σας παρουσιάζουμε πώς να τρέξετε Linux στο PlayStation 4:
Την τελευταία φορά η fail0verflow έδειξε ότι μπορούσε να τρέχει Linux ήταν στο παρελθόν όταν έδειξε στον κόσμο το 32c3 demo της.
«Αξίζει να σημειωθεί ότι με τον kexec loader που κυκλοφορεί και τον πυρήνα -kernel- (και ένα exploit) θα πρέπει να είστε σε θέση να αναπαράγετε το 32c3 demo μας.»
Το 32c3 demo που ανέφεραν εδώ είναι το demo που παρουσιάστηκε στην 32nd Chaos Communication Congress εκδήλωση. Η εκδήλωση έγινε το επίκεντρο για την ομάδα, διότι η κονσόλα παιχνιδιών έτρεχε Gentoo με Linux kernel 4.4, systemd 228, χρησιμοποιώντας το περιβάλλον εργασίας Xfce.
Αν θέλετε να τρέξετε το Linux στο PlayStation 4, τότε θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι θα πρέπει να έχετε επαρκείς γνώσεις σχετικά με τους πυρήνες. Αν δεν έχετε την παραμικρή ιδέα σχετικά, τότε σας προτείνουμε να μην προχωρήσετε στην εκκίνηση του PS4 για να τρέξετε Linux. Για όσους, αντίθετα, έχουν εμπειρία, θα πρέπει να βεβαιωθούν ότι έχουν την έκδοση firmware 1.76 και το PS4-kexec loader, μαζί με το PS4-linux kernel.
Επιπλέον, θα χρειαστείτε την leaked PS4 BadIRET kernel exploit. Ακόμη μην ξεχνάτε ότι μόνο και μόνο επειδή η....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr