Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Πως μπορεί να καταστραφεί η Online Ζωή σου σε μερικά λεπτά?

 
YOU'VE BEEN HACKED: Πως μπορεί να καταστραφεί η Online Ζωή σου σε μερικά λεπτά? online

Αυτός ο Hacker μας δείχνει πως μπορεί να καταστρέψει την Online ζωή κάποιου σε μερικά μόνο λέπτα!! – Ανησυχήσατε; Όχι άδικα αφού στο σημερινό μου άρθρο θα σας παρουσιάσω πως ένας Social Engineer hacker είναι ικανός να σας hackέψει σε 30 μόλις δευτερόλεπτα! Ναι, μπορεί! Και αξίζει την προσοχή σας…!

​​Βήμα 1ο : Background check.....

To πρώτο βήμα είναι πάντα ένα background check του στόχου. Το background check περιλαμβάνει την δημιουργία ας πούμε ενός «φακέλου» του θύματος βασισμένο στην δραστηριότητά του στα social media καθώς και στις προσωπικές πληροφορίες που είναι προσβάσιμες δημόσια online. Με αυτές τις Online  πληροφορίες, ένας social engineer hacker έχει αρκετό υλικό για το θύμα του .

Βήμα 2ο: Spoofing του αριθμού τηλεφώνου

Στο επόμενο βήμα, ο hacker χρησιμοποιεί την μέθοδο του Spoofing  σε ένα τηλεφώνημα που πραγματοποιεί στην εταιρεία του θύματος. Ο hacker μασκαρεύει τον αριθμό από τον οποίο πραγματικά καλεί και στη θέση του εμφανίζει έναν αριθμό από κάποιον εκπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών. Αυτό το βήμα βοηθά στο να πείσει την εταιρεία πως ο καλών είναι έγκυρος αριθμός.

Βήμα 3ο: Ένα YouTube video με κλάματα μωρών 

Παίζει το βίντεο στο background για να φαίνεται πως καλεί από ταραγμένο κλίμα. Μόλις αρχίσει να μιλάει με τον εκπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών, προσποιείται ότι είναι η σύζυγος του θύματος που βρίσκεται σε κίνδυνο.

Βήμα 4ο: Καταφέρνει και αποκτά τις απαραίτητες πληροφορίες 

Με καλή επικοινωνία και τα κατάλληλα λόγια καταφέρνει και αποσπά τις απαραίτητες πληροφορίες. Μέσα σε μόλις 30 seconds, έχει στην κατοχή της το email address του θύματος.
Στο βίντεο που ακολουθεί, καταφέρνει τελικά και δημιουργεί το δικό της account και block άρει το
Παρακολουθήστε αυτό το άκρως ενδιαφέρον βίντεο και πείτε μας την γνώμη σας στα σχόλια παρακάτω!!....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr