Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Mια γεύση από το μέλλον …χωρίς εσένα

robot thinking Smart Reply Smart ReplyΤα Εισερχόμενα ή Inbox από το Gmail διαθέτει μερικά πολύ χρήσιμα χαρακτηριστικά, αλλά ίσως το πιο ενδιαφέρον είναι η Έξυπνη απάντηση ή Smart Reply, για την οποία αναφέραμε ότι προστέθηκε και στους υπολογιστές αυτή την εβδομάδα. Το εντυπωσιακό Α.Ι. χαρακτηριστικό από το κείμενο που υπάρχει στο email, μπορεί και προτείνει 3 διαφορετικές έτοιμες απαντήσεις στο e-mail σας.(Μετά το Smart Reply υπάρχει κανείς που αμφιβάλει ακόμα για το αν η Google διαβάζει τα emails;)
Σίγουρα, οι έξυπνες απαντήσεις θα προσφέρουν....
σχετικές επιλογές, αλλά δεν είναι και πολύ χρήσιμες στις περισσότερες των περιπτώσεων καθώς είναι ακόμα σε ανάπτυξη. Το AI ως γνωστόν λειτουργεί καλύτερα όσο χρησιμοποιείται περισσότερο.
Έτσι το να κάνουμε προβλέψεις για το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό τεχνητής νοημοσύνης δεν είναι καθόλου παρακινδυνευμένο καθώς όλα δείχνουν ότι έρχεται η εποχή που με ένα Hello Google θα μπορούμε να γράφουμε τα email μας, χωρίς να χρειάζεται να πλησιάσουμε το πληκτρολόγιο του υπολογιστή μας. Αν δεν το καταλάβατε, το Smart Reply φτιάχτηκε για αυτό το λόγο, άσχετα το ότι βρίσκεται ακόμα σε μια πολύ πρώιμη φάση.
Το Smart Reply θα μπορούσε κάλλιστα να σαρώνει το ημερολόγιό σας, να κάνει κρατήσεις, να προσθέτει συμβάντα, να κρατάει σημειώσεις, ή να κλείνει ραντεβού.
Φυσικά, αυτά τα έτοιμα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή κονσέρβα emails θα στερούνταν το πλαίσιο της ανθρώπινης αλληλεπίδρασης. Προτάσεις χωρίς συναισθήματα (θυμό, μίσος, αγάπη), τυπικότατες και χωρίς τα μικρά λαθάκια που δείχνουν την ανθρώπινη υπόσταση......

Διαβάστε περισσότερα στο: iguru.gr