Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Tο πρώτο drone που παίρνει επιβάτη

Αυτό είναι το πρώτο drone που παίρνει επιβάτη -Μοιάζει με ελικόπτερο και λειτουργεί με tablet [εικόνες & βίντεο]Ονομάζεται Ehang 184 και είναι το πρώτο drone στον κόσμο το οποίο έχει θέση για ένα επιβάτη.
Το Business Insider είναι το πρώτο που το παρουσιάζει τονίζοντας στην περιγραφή του ότι μοιάζει περισσότερο σαν ένα τεράστιο drone που χρειάζεται μία δεύτερη ματιά για να διαπιστώσεις ότι διαθέτει ένα κόκπιτ.
Πρόκειται επί της ουσίας για το...
πρώτο πλήρως αυτόνομο ηλεκτρικό εναέριο όχημα που σχεδιάστηκε για να μεταφέρει έναν επιβάτη σε μικρές αποστάσεις πετώντας πάντα σε χαμηλό ύψος και χωρίς να έχει επανδρωθεί.

Πως λειτουργεί
Το Ehang 184 διαθέτει 8 μεγάλους έλικες θυμίζοντας κατά κάποιο τρόπο ένα ελικόπτερο σε αρκετές από τις λειτουργίες του. Παράλληλα στο εσωτερικό του βρίσκεται ένα tablet από το οποίο ο επιβάτης μπορεί να επιλέξει τον προορισμό. Στη συνέχεια μπορεί να καθίσει άνετος και να απολαύσει το...

Διαβάστε περισσότερα στο: www.iefimerida.gr