Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Είναι πραγματικά δύσκολο το να εξηγήσει κανείς τι είναι το διαδίκτυο

Πώς λειτουργεί το διαδίκτυοΕίναι πραγματικά δύσκολο το να εξηγήσει κανείς τι είναι το διαδίκτυο, πώς λειτουργεί και πώς αυτό εξελίσσεται- ιδιαίτερα για όσους αγνοούν τα της τεχνολογίας. Ίσως το ίδιο δύσκολο είναι να το φωτογραφίζει κανείς! Αυτό ακριβώς προσπάθησε να κάνει ο Peter Garritano, με το πρότζεκ του «The internet».
Ο Garritano επισκέφτηκε πέντε χώρους στη Νέα Υόρκη που φιλοξενούν άπειρες διαδρομές με καλωδιώσεις, που κοινώς ονομάζονται «carrier hotels». Στο εσωτερικό αυτών των.....
δωματίων, ο φωτογράφος κατέγραψε εκατοντάδες οπτικές ίνες, διακομιστές και μηχανήματα που συνδέονται προκειμένου να μας παρέχουν σύνδεση με το διαδίκτυο.
«Είναι απίστευτη η προστασία και η υψηλή ασφάλεια σε αυτά τα κτίρια που κρατούν μακριά όσους δεν έχουν καμία εργασία εδώ», λέει ο Garritano ο οποίος σημειώνει ότι σε κανέναν σχεδόν από αυτούς τους χώρους δεν έχει μπει ποτέ φωτογράφος.
kalwdkdiamnbn1 kalwdkdiamnbn2 kalwdkdiamnbn3 kalwdkdiamnbn4 kalwdkdiamnbn5
kalwdkdiamnbn6

Διαβάστε περισσότερα στο: www.newsbeast.gr