Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Μάθετε ποιός μπορεί να σας κατασκοπεύει

Who Stalks My Cam CamΝιώθετε ότι σας …παρακολουθούν; Αισθάνεστε ότι σας κατασκοπεύουν μέσα από την κάμερα του υπολογιστή σας; Το Who Stalks My Cam είναι εδώ για να σας προστατεύσει αποτελεσματικά και να εγγυηθεί για την ασφάλειά σας.

Το Who Stalks My Cam είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα για το λειτουργικό σύστημα των Windows, το οποίο μπορεί να ανιχνεύει τυχόν χρήση της κάμερας και να σας ενημερώνει σχετικά με αυτή.
Όλοι οι σύγχρονοι φορητοί υπολογιστές και τα smartphones έχουν ενσωματωμένα μικρόφωνα και ....
κάμερες για τη διευκόλυνση των επικοινωνιών των χρηστών. Ωστόσο οι κίνδυνοι που εγκυμονούν είναι πολλοί, καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα κάποιος επιτιθέμενος να εισβάλει στο σύστημά σας και να μετατρέψει τη διαδικτυακή κάμερα ή το μικρόφωνό σας σε μέσο παρακολούθησης.
Οι hackers μπορούν με μεγάλη ευκολία να εισβάλλουν στον υπολογιστή σας, να αναλάβουν τον έλεγχο του συστήματος σας και να επιχειρήσουν τη λήψη προσωπικών σας φωτογραφιών ή βίντεο μέσω της κάμερας του υπολογιστή.
Για να προστατευτούν επαρκώς, αρκετοί χρήστες καλύπτουν τον φακό της κάμεράς τους με αυτοκόλλητη ταινία (σε περίπτωση που δεν την χρησιμοποιούν συχνά), ή απενεργοποιούν τη λειτουργία της από τις ρυθμίσεις, εάν αυτό είναι εφικτό.
Εμείς σας παρουσιάζουμε μια ακόμη λύση που έχει σχεδιαστεί γι αυτόν ακριβώς τον σκοπό.
Το «Who Stalks My Cam» είναι ένα εύχρηστο προγραμματάκι που σχεδιαστεί για να παρακολουθεί τη χρήση της κάμερας σε υπολογιστές με Windows. Το πρόγραμμα καταγράφει τη χρήση της κάμερας, ενημερώνει τους χρήστες όταν είναι ενεργοποιημένη, και παρέχει πολλαπλές επιλογές αυτόματης απενεργοποίησης, κάτω από ορισμένες συνθήκες.
Το «Who Stalks My Cam» προσφέρεται σε portable και stable version, εμφανίζει πληροφορίες για τρέχοντα και παρελθοντικά webcam events, και παρέχει αναλυτικά στοιχεία, όπως ημερομηνία και ώρα έναρξης εγγραφής βίντεο, ημερομηνία/ώρα λήξης, διάρκεια κτλ
Το πρόγραμμα παρέχει στους χρήστες αρκετές επιπρόσθετες δυνατότητες και....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr