Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

O υπολογιστής σας μπορεί να αισθανθεί την οργή σας

Τώρα, ο υπολογιστής σας μπορεί να αισθανθεί την οργή σας υπολογιστήΣύμφωνα με μια νέα μελέτη, ο τρόπος που κινείτε το ποντίκι σας μπορεί να πει πολλά για τη διάθεσή σας. Οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να πουν αν είστε θυμωμένος με βάση τον τρόπο που ενεργείτε. Ο καθηγητής Jeffrey Jenkins μπορεί να πει αν είστε θυμωμένος από τον τρόπο που κινείται ένα ποντίκι υπολογιστή.
Ο τρόπος που κινείτε το ποντίκι σας μπορεί να πει για τη διάθεσή σας, σύμφωνα με μια νέα μελέτη. Ο καθηγητής Jeffrey Jenkins μπορεί να πει αν είστε θυμωμένος....
...από τον τρόπο που κινείται ένα ποντίκι υπολογιστή.
Ο ειδικός του BYU πληροφοριακών συστημάτων λέει ότι οι άνθρωποι που βιώνουν θυμό (και άλλα αρνητικά συναισθήματα – απογοήτευση, σύγχυση και θλίψη) γίνονται λιγότερο ακριβείς στις κινήσεις του ποντικιού και μετακινούν τον κέρσορα με διαφορετικές ταχύτητες.
Χάρη στην πρόοδο της σύγχρονης τεχνολογίας, ο Jenkins και οι συνεργάτες του μπορούν τώρα να μαζέψουν και να επεξεργαστούν αρκετά δεδομένα από την κίνηση του κέρσορα στον υπολογιστή σας για να μετρήσει αυτές τις αποκλίσεις και να χαρακτηρίσει την συναισθηματική σας κατάσταση.
Χρησιμοποιώντας αυτή την τεχνολογία, οι ιστοσελίδες δεν θα είναι πλέον απλές, είπε ο Jenkins, προσθέτοντας ότι «οι δικτυακοί τόποι μπορούν να πάνε πέρα ​​από την απλή παρουσίαση πληροφοριών, από εδώ και πέρα θα μπορούν να σας νιώσουν. Θα μπορούν να καταλάβουν όχι μόνο τι τους παρέχετε, αλλά και αυτό που αισθάνεστε.»
Σύμφωνα με την έρευνά του, όταν οι χρήστες είναι αναστατωμένοι ή συγχυσμένοι, το ποντίκι δεν ακολουθεί πλέον μια ευθεία ή μια ελαφρά καμπυλωτή διαδρομή. Αντ” αυτού, οι κινήσεις γίνονται ακανόνιστες και ξαφνικές. Επιπλέον, κάποιος που εμφανίζει αρνητικά συναισθήματα κινεί πιο αργά το ποντίκι ενός υπολογιστή.
Ο Jenkins πιστεύει ότι η μεγαλύτερη εφαρμογή της έρευνάς του....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr