Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Η Yahoo εμποδίζει ορισμένα άτομα από το να έχουν πρόσβαση στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο τους


yahoo-logo yahooΗ Yahoo επιβεβαίωσε ότι εμποδίζει ορισμένα άτομα από το να έχουν πρόσβαση στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο τους, σε περίπτωση που χρησιμοποιούν το λογισμικό αποκλεισμού διαφημίσεων στο πρόγραμμα περιήγησής τους.
Ορισμένοι χρήστες στις ΗΠΑ ανέφεραν ότι το Yahoo Mail έδειχνε ένα μήνυμα που τους ζητούσε να απενεργοποιήσουν τον ad-blocker τους προτού να μπορέσουν να έχουν πρόσβαση στα εισερχόμενα μηνύματά τους.....

Η Yahoo είπε ότι εξέταζε μια «νέα εμπειρία προϊόν» στις ΗΠΑ.
Τα μέλη ενός φόρουμ ad-blocking είπαν ότι είχαν ήδη καταφέρει να παρακάμψουν τον περιορισμό.
Ο ad blocker έχει αποδειχθεί ότι είναι αμφιλεγόμενος και οι εταιρείες τεχνολογίας έχουν ανταποκριθεί με διάφορους τρόπους.
Τον Σεπτέμβριο, η Apple ενημέρωσε το λειτουργικό σύστημα iOS στα κινητά της για να επιτρέψει σε τρίτους ad-blockers να εγκατασταθούν – αν και δεν αφαίρεσε τις δικές της διαφημίσεις που εξυπηρετούν τις εφαρμογές της.
Η Google έχει απαντήσει στην πτώση των εσόδων από τη διαφήμιση, προσφέροντας μια πληρωμένη συνδρομητική έκδοση του YouTube, που επιτρέπει στους θεατές να αφαιρούν τις διαφημίσεις στην ιστοσελίδα βίντεο συνεχούς ροής για ένα μηνιαίο πάγιο.
Οι υποστηρικτές του αποκλεισμού διαφημίσεων λένε ότι η.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr