Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Windows 10 και οι ακατανόητες αποφάσεις

windows 10 Windows 10Aναφέραμε ότι η Microsoft αφαίρεσε την δυνατότητα άμεσης εγκατάστασης από το μηδέν στη νέα ενημερωμένη έκδοση των Windows 10 1511!
Όλα όσα σχετίζονται με την πιο πρόσφατη έκδοση των Windows 10 10586, δηλαδή τα: Media Creation Tool, Kits και Tools (SDK, WDK, ADK), Mobile Emulators, ISO του build από το Tech Bench αφαιρέθηκαν.
Όλα τα παλιά links που οδηγούσαν στο ....
νέο επικαιροποιημένο build, από χθες οδηγούν στην παλαιότερη έκδοση Windows 10 RTM build 10240.
Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να κατεβάσετε πια τις επίσημες εικόνες ISO των Windows 10 της έκδοσης 1511, δεν μπορείτε να κατεβάσετε το επικαιροποιημένο εργαλείο δημιουργίας μέσου εγκατάστασης που υποστηρίζει το build 10586.
Η μόνη επιλογή που έχετε είναι να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε τα Windows 10 RTM build 10240 και στη συνέχεια μέσω του Windows Update να αναβαθμίσετε σε Windows 10 build 10586. Αισθανόμαστε ότι αυτό κάνει τα πράγματα μόνο ενοχλητικό για τους πελάτες των Windows και δεν μπορεί να καταλάβει γιατί η Microsoft θα έκανε κάτι τέτοιο.
Η Microsoft αναφέρει χωρίς να εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση:
Η επικαιροποίηση Νοεμβρίου 2015 ήταν αρχικά διαθέσιμη μέσω του MCT (Media Creation Tool), αλλά η εταιρεία αποφάσισε ότι στο μέλλον θα πρέπει να εγκαθιστάτε μέσω του Windows Update. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν ακόμα τα Windows 10 [Build 10240] χρησιμοποιώντας το εργαλείο δημιουργίας πολυμέσων, εφόσον το επιθυμούν. Η επικαιροποίηση Νοεμβρίου θα παραδοθεί μέσω του Windows Update.
Η Microsoft δεν απέσυρε την ενημερωμένη έκδοση Νοεμβρίου του Windows 10. Η εταιρεία θα διαθέτει την επικαιροποίηση Νοεμβρίου με πάροδο του χρόνου – και αν δεν τη βλέπετε στο Windows Update, θα τη δείτε σύντομα.
Στον απόηχο της είδησης, οι σκέψεις μας αλλά και πάρα πολλών άλλων που ενδιαφέρονται και παρακολουθούν τεχνολογικά νέα μας λένε ότι κάτι δεν πάει καλά με την εταιρεία.
Προσωπικά δεν βλέπω κάποιο λόγο απόσυρσης των ISO του Th2. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν υπάρχει.
Ένα λόγος θα μπορούσε να είναι η ανεύρεση κάποιου bug από τη....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.iguru.gr